Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

L’EMT guanya més de 165.000 passatgers durant l’abril

L’abril de 2018 l’empresa municipal va transportar un 5,13 per cent en relació al mateix any de 2017

Les quatre línies nocturnes han transportat durant els primers 4 mesos de l’any més de 18.000 passatgers

EMT Palma

Palma, 8 de maig de 2018.- L’Empresa Municipal de Transports de Palma (EMT) ha guanyat l’abril més de 165 mil viatgers respecte al mateix mes de l’any anterior. Així, durant abril l’empresa ha transportat 3.397.615 passatgers, mentre que el 2017 van utilitzar els autobusos urbans 3.231.933 usuaris, una xifra que suposa un increment de 165.682, un 5,13 per cent.

En els quatre mesos de 2018 entre les línies que amb un major increment de passatgers respecte a l’any anterior es troben línies residencials: la línia 11 (sa Indioteria), amb una pujada del 7,85 per cent; la línia 6 (Nou Llevant-son Espases), amb un increment del 5,66 per cent; línia 24 (son Llàtzer-son Hugo), amb un 5,56 per cent; la línia 20 (Sant Agustí-son Espases), amb un 4,50 per cent i la línia 1 (Port-Aeroport), amb un augment del 4,66 per cent.

Línies nocturnes

Pel que fa a les quatre línies nocturnes del NitBus que s’habiliten els caps de setmana i vigílies de festius, han transportat de gener a abril a 18.761 usuaris. La línea N1, que circula pel passeig Marítim, l’únic en servei els anys anteriors, ha guanyat de gener a abril un augment del 66,69 per cent amb respecte als mateixos mesos de l’any anterior.

Per al gerent de l’EMT, Mateu Marcús, les línies nocturnes són “una aposta estratègica d’aquest govern municipal”, que pretén “facilitar als nostres joves un transport públic suficient perquè decideixin deixar el cotxe o la moto a casa quan surten de festa a les zones d’oci nocturn de la nostra ciutat “, objectiu que, afegeix Marcús,” continuarem insistint en els pròxims mesos “.

Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email