Estam fent feina a la web. Perdonau les molèsties.

Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

L’Espai Comunitari Litoral de Llevant ha atès a més de 500 persones en els primers sis mesos de funcionament

Mercè Borràs: “Recuperam un espai municipal comunitari per al barri, oferim més i millors serveis i col·laboram amb el tercer sector”

Des del passat mes d’octubre aquesta instal·lació disposa d’un punt d’informació juvenil i atenció a la dona, un espai d’autoconsulta, orientació laboral, programa obert d’infància i família i cessions d’espais

Mercè Borràs Llevant

Palma, 8 de maig de 2018.- Més de 500 persones han emprat algun dels serveis que ofereix des del passat mes d’octubre l’Espai Comunitari Litoral de Llevant, ubicat a l’edifici municipal situat al carrer Golf de Biscaia. La regidora de Benestar i Drets Socials, Mercè Borràs, juntament amb l’assessor de Districte Centre, Platja de Palma i Pla de Sant Jordi, Miquel Àngel Contreras i el gerent de l’entitat Espiral, Xavier Torrens, han visitat avui aquest edifici que estava en desús i han fet balanç d’aquests sis mesos de funcionament.

“Recuperam un espai municipal comunitari per al barri, oferim millors serveis a la ciutadania i col·laboram amb el tercer sector”, ha explicat Borràs. “obrir l’espai comunitari Litoral de Llevant ens ha permès oferir més serveis de forma més àgil”, ha afegit. “Més de 529 persones han tengut contacte amb algun d’aquests serveis. És un servei que hem dissenyat de forma conjunta amb Espiral i hem acondicionat el servei i volem agraïr l’esforç que això ha implicat”, ha dit.

Torrens ha explicat que en aquests mesos s’han anat desenvolupat els serveis d’atenció directe a persones i ha afegit que estan iniciant una línea de treball comunitari. “S’ha fet ja una reunió aquí d’una junta de propietaris de veïnats, volem que sigui un espai obert, varem fer una llonguetada i volem que sigui un espai que funcioni de 8 a 8 del vespre”, ha dit.

Aquest espai, que gestiona l’entitat Espiral mitjançant un conveni suscrit amb l’Ajuntament, ofereix els següents serveis a la ciutadania:

Punt d’Informació Juvenil i Punt d’Informació i Atenció a la dona (informacions, dossiers sobre gènere, lleure, associacionisme, ocupació, cultura, habitatge, formació, etc. ) de dilluns a divendres de 9 a 14 hores. 30 persones ateses

Programa Obert infància i família amb persones derivades del Centre Municipal de Serveis Socials Litorial:

-Ludoteca: 6 infants

-Atenció a famílies en el marc del programa Obert. 125 famílies ateses que reben assessorament a l’espai o bé a punts d’atenció del programa (Coll i Arenal).

-Programa Foro-Formació i orientació laboral

-Servei d’orientació laboral, individual i grupal: 45 persones

-Servei intermediació: 6 persones

-Servei d’inserció-treball de suport, 2 persones contractades directes, 1 derivada pel CMSS Litoral

-Servei d’assessorament per a Associacions: 26 assessories a entitats.

  • Cessions d’espais: 5 cessions, 120 persones. Espais disponibles: sala multi usos, sala informàtica, sala ludoteca, sala de reunions.
  • Formació violència de gènere per tècnics entitats CPI
  • Reunió xarxa Incorpora
  • Reunió junta propietaris Carrer Golf de Biscaia, 7
  • IBJove, bones pràctiques en programes atenció joventut.
  • FAMOIB, junta directiva + ludoteca
  • Portes obertes dia 18 de gener, amb llonguetada, concert, dimonis i batucada.
  • Més de 200 persones varen visitar l’Espai Comunitari;
  • es reberen més de 30 propostes.

Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email