Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

“Treu la llengua”, una trobada per reivindicar la llengua catalana i la seva plena normalització

Serà el proper 26 de maig a Sant Jordi, entre les 11 i les tres de la matinada es succeïran fires, festa infantil, tallers, conta-contes, conferències, ballada i un concert amb Jès, Auxili, Pupil·les i Ebri Knight

La trobada està organitzada per Joves per la Llengua i que compta amb el suport de l’Ajuntament, el Govern i el Consell

Noguera: “En uns moments d’atacs brutals contra la nostra llengua aquestes activitats reafirmen l’orgull de ser de Mallorca des d’una vessant identitària i també lúdica”

IMG_3967

Palma, 9 de maig de 2018.- El proper 26 de maig el poble de Sant Jordi acollirà l’activitat Treu la llengua organitzada per Joves per la llengua i que compta amb el suport de l’Ajuntament de Palma, la direcció general de política lingüística del Consell de Mallorca i la direcció de política Lingüística del Govern.

Treu la llengua començarà a les 11 del matí i durant tot el dia es succeïran activitats com ballades, concert de Cucorba, correfocs, música, tallers, una lectura poètica de Josep Maria Llompart, una conferència d’Open Arms,entre d’altres. Carrió ha agraït a Joves per la llengua haver triat Palma i en concret el poble de Sant Jordi. “És la primera vegada que Palma acull una trobada d’aquestes característiques i han triat Sant Jordi perquè dona la possibilitat de tenir diferents espais com el Liceu, la pista esportiva, l’escola i altres”, ha dit.

La coordinadora de Joves per la llengua, Aina Sánchez-Monge, ha explicat que aquesta entitat duu 24 anys fent feina per fomentar l’ús del català a tots els àmbits especialment entre el jovent. “Una manera de fer arribar l’ús del català és a traves d’activitats lúdiques i festives com aquesta trobada que començarà a les 11 hores i acabarà a les 3 de la matinada”, ha explicat. El concert final es farà des de les 22 hores al poliesportiu de Sant Jordi amb l’actuació de grups com Auxili, Pupil·les, Ebri Knight i Jès”. Joves per la llengua posa a la venda les entrades al sopar i al concert a traves de la plataforma https://www.ticketea.com/

Noguera, per la seva banda, ha agraït la feina que fan Joves per la llengua. “És important agraïr aquesta feina perquè els que varem començar fa 24 anys ja no som joves però l’herència que ells representen és digne d’elogi”, ha dit.

El batle ha aprofitat per destacar el foment de la llengua. “En uns moments d’uns atacs brutals contra la nostra llengua aquestes activitats reafirmen l’orgull de ser de Mallorca des d’una vessant identitària i lúdica. Vull convidar a tothom a participar perquè feia temps que aquesta activitat no es feia i és sinònim d’alegria poder reivindicar que som mallorquins, que xerram la nostra llengua i que la música sigui el nostre vehicle conductor per mostrar la nostra alegria”, ha dit.

Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email