Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

Més de 300 persones participen a la jornada comunitària de s’Arenal

Mercè Borràs “Hem recuperat un altre espai per a la integració social amb un model de col·laboració amb el tercer sector”

L’Ajuntament ha invertit a traves del Consorci Platja de Palma 12.000 euros en adequar tres pistes esportives que es podran emprar per activitats del barri

20180508_181400

 

Palma,  9 de maig de 2018.- Ahir horabaixa es reobriren les pistes esportives de s’Arenal ubicades a l’avinguda Amèrica, al costat de l’Oficina de Districte. Més de 300 persones participaren a la jornada comunitària  organitzada pel Centre Municipal de Serveis Litoral amb la col·laboració d’entitats com Càritas i Espiral, que duen a terme programes comunitari a s’Arenal.

La regidora de Benestar i Drets Socials i l’assessor de Districte Centre, Platja de Palma i Pla de Sant Jordi, Miquel Àngel Contreras, a més del cap de sector Mateu Crespí, visitaren les instal·lacions que fins ara havien estat infrautilitzades i assistiren al torneig de futbet que comptà amb la participació de 10 equips.

La jornada comptà amb la participació dels usuaris de  diferents programes socials que es desenvolupen a la barriada com ara cursos de cuina, castellà per a immigrants,entre d’altres.

Borràs manifestà la seva satisfacció per haver recuperar aquest equipament municipal. “Hem recuperat un altre espai per a la integració social amb un model de col·laboració amb el tercer sector”

Les pistes esportives de s’Arenal, són propietat de l’EMT, i actualment han estat cedides a l’Àrea de Benestar i Drets Socials per poder realitzar activitats complementàries a la tasca social que implementa el Centre Municipal de Serveis Socials i les entitats del tercer sector.  Un acord entre l’àrea de Benestar i Drets Socials, el Districte Platja de Palma i el Consorci Platja de Palma i la cessió d’aquest espai titularitat de l’EMT ha permès invertir-hi 12.000 euros. Així, les obres que s’han efectuat han permès adequar el perímetre de les tres pistes, col·locar el tancament i les xarxes protectores , a més d’una barana de seguretat.

 

Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email