Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

Can Balaguer celebra el Dia internacional dels museus

Música, titelles, conferències i visites guiades centraran el programa, que comença demà i es perllongarà durant tres dies fins el 18

Demà l’orgue de Can Balaguer serà el protagonista d’una conferència que acabarà amb una demostració en directe

Foto Orgue

Palma, 14 de maig de 2018.- Can Balaguer, que depèn de l’Àrea de Cultura, Patrimoni, Memòria Històrica i Política Lingüística, commemora el Dia internacional dels museus, que es celebra el 18 de maig, amb una sèrie d’activitats per a acostar a la ciutadania l’edifici i les seves col·leccions. Música, titelles, conferències i visites guiades centraran el programa, que comença demà i es perllongarà durant tres dies fins el 18.

La sala de música de Can Balaguer acollirà demà la conferència “L’orgue de Can Balaguer, l’orgue civil més gran de les Balears”, que impartirà el mestre orguener Albert Blancafort. Blancafort ha signat orgues com el de la basílica de Montserrat, la Sagrada Família o l’auditori de Tenerife. En acabar la xerrada es farà una demostració dels diferents tipus de so i dels registres especials de l’instrument a càrrec de l’organista Juan de la Rubia, titular de la Sagrada Família de Barcelona.

Els dies 17 i 18 s’han programat dos espectacles inclosos dins del 20è Festival Internacional Teatre de Teresetes. Es tracta de “Luminic/Variation II”, de Besllum & zYp dia 17 i “Ghost, la Mercè”, de Biosca/Kuchinow/Subirana”, dia 18. Ambdues activitats són gratuïtes.

Per últim, dia 18 hi haurà una doble visita guiada que recorrerà l’exposició “La casa possible”. La mostra presenta diferents espais característics de la part pública d’una casa senyorial de Palma, conjuntament amb altres directament relacionats amb el músic Josep Balaguer.

Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email