Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

El batle es reuneix amb el Consell d’Estudiants de la UIB

20180514 Reunió Batle Consell Estudiants

 Palma, 14 de maig de 2018.- El batle de Palma, Antoni Noguera, ha mantingut avui una reunió amb la junta directiva del Consell d’Estudiants de la UIB. A la reunió també han assistit el regidor de Cultura, Patrimoni, Memòria Històrica i Política Lingüística, Llorenç Carrio, el regidor d’Igualtat, Joventut i Drets Cívics, Aligi Molina i la vicerectora d’Estudiants de la UIB, Rosabel Rodríguez.

Noguera ha destacat la “importància de la UIB per a Palma”, i ha assegurat que “Cort vol empoderar els alumnes de la UIB”. El rector de la UIB Llorenç Huguet, també ha volgut estar present i saludar els assistents durant la reunió.

El president del Consell d’Estudiants, Gabriel Bibiloni i la resta de la junta han fet arribar al batle demandes relatives a biblioteques i espais d’estudi, de cara als examens. Carrió els ha explicat que a Palma hi ha 20 biblioteques, de les quals algunes tenen horari de 8 a 23 hores, per donar servei als estudiants durant el període d’examans, i els ha informat que pròximament s’obrirà al públic la nova biblioteca de la La Petrolera, al Molinar.

La mobilitat a Palma també ha centrat algunes de les preguntes dels representats estudiantils. El batle els ha recordat que a principis d’estiu es posarà en marxa el bitllet únic EMT – metro, que permetrà utilitzar els dos mitjans de transport pagant  un sol bitllet, especialment tenint en compte que el metro arriba a la UIB. El 2019 també s’afegirà al model de bitllet únic el transport del TIB. Unes mesures, que segons Noguera “és una demanda llargament demandada, històricament molt reclamada per la ciutadania, que impulsarà l’ús del transport públic i que finalment serà possible gràcies a la col·laboració entre Ajuntament i Govern”.

Els representants dels estudiants han volgut també conèixer fòrmules per a l’accès a Son Espases de l’alumnat de Medicina. El batle els ha explicat que la voluntat de Cort  és dur a terme un carril bici pel Camí dels Reis fins a Son Espases.

Altres temes com l’habitatge o les polítiques per afavorir l’associacionisme han estat plantejades pel Consell d’Estudiants. Noguera els ha proposar mantenir contacte freqüent a partir d’ara per seguir els temes d’interès.

Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email