Estam fent feina a la web. Perdonau les molèsties.

Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

El batle de Palma es reuneix amb el representant davant la Unió Europea del Partit Democràtic dels Pobles

Antoni Noguera ha transmès a Eyyup Doru, representant de la força política turca que agrupa els pro kurds, la seva solidaritat amb els batles i batlesses empresonats

També han tractat la possibilitat d’explorar vies de cooperació municipalista i l’enviament d’observadors als comicis de juny

Representant kurd Ok
Palma, 15 de maig de 2018.- El batle de Palma, Antoni Noguera, i el tinent de batle d’Igualtat, Joventut i Drets Cívics, Aligi Molina, s’han reunit avui matí amb Eyyup Doru, representant davant la Unió Europea del Partit Democràtic dels Pobles (HDP), una força política turca que agrupa els pro kurds i diferents sensibilitats democràtiques i progressistes del país i amb Miquel Rosselló de la Fundació Emili Darder i l’Ateneu Pere Mascaró.

A la reunió s’ha tractat, especialment, de la situació de repressió que pateixen de mans del govern d’Erdogan, amb més de 10.000 presos polítics i batles i batlesses arrestats. Batle i regidor han transmès el suport i solidaritat amb el poble kurd i han mostrat la sensibilitat i solidaritat amb els batles i batlesses empresonats. També han mostrat la seva preocupació per la situació humanitària d’Afrin, a més d’exigir l’alliberament de Selahattin Demirtas, proclamat candidat del HDP a la presidència del govern turc.

A més, han tractat de la possibilitat d’explorar vies de cooperació internacional municipalista i d’impulsar que les administracions de les illes enviïn observadors internacionals als comicis previstos per aquest mes de juny.

Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email