Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

Ja es pot triar el premi “Arenaler de l’any” via la web www.tufaspalma.cat

L’Ajuntament de Palma facilita que els residents de s’Arenal i Les Meravelles puguin participar d’aquest premi recuperat per l’Ajuntament de  Llucmajor, amb l’objectiu de distingir la tasca de certes persones a s’Arenal

Fins el 30 de juny estan obertes les votacions per a les persones empadronades a s’Arenal i Les Merevelles via web o bé via l’Oficina de Districte

Miquel Àngel Contreras: “Convidam a tothom a que participi i atenem una petició perquè aquest premi sigui un premi de tot s’Arenal”

Arenalertufaspalma

Palma, 17 de maig 2018.-L’Ajuntament de Palma i l’Ajuntament de Llucmajor han unit forces enguany per fomentar la participació al premi s’Arenaler de l’any, que es lliurarà durant les festes de Sant Cristòfol dia 10 de juliol. Aquesta distinció, que consisteix amb un trofeu en forma de les eines per trencar marès marès (un tallant i una escodra), elements patrimonials típics de la zona, es pot votar des d’ahir i fins el proper 30 de juny a traves de la web www.tufaspalma.cat. Per a votar cal estar empadronat als barris de Les Merevelles o a s’Arenal del municipi de Palma i tenir més de 16 anys. Les votacions també es poden efectuar de forma presencial a les Oficines de Districte de Platja de Palma (Avinguda d’Amèrica, 11). Així mateix, les persones residents a s’Arenal de la banda de Llucmajor podran fer-ho a través de la plataforma web de Participació Ciutadana de l’Ajuntament de Llucmajor i a les oficines municipals del carrer Maria Antònia Salvà, 50.

Per primera vegada els Ajuntaments de Llucmajor i de Palma col·laboren per fomentar aquesta distinció, que en passades edicions duia a terme una publicació local. A més, el Districte de Platja de Palma ha atès una petició que els veïnats de la banda del municipi de Palma formularen el passat mes d’abril per poder presentar propostes i participar en les votacions. “Convidam a tothom a que participi i atenem una petició perquè aquest premi sigui un premi de tot s’Arenal, amb la col·laboració dels dos Ajuntaments, ja que la gent que viu a s’Arenal se sent arenalera”, explica l’assessor de Districte Centre, Platja de Palma i Pla de Sant Jordi, Miquel Àngel Contreras.

Enguany, a més, el programa de festes de Sant Cristòfol inclourà activitats organitzades per ambdós ajuntaments.

Les candidatures que opten a la distinció “Arenaler de l’any” són les següents:

  • Cosme Andreu Cardell, comerciant
  • Gori Estarellas Mas, director CEIP s’Algar
  • Alexandro Gaffar, president Llibertat de Llucmajor
  • Sigrid Leinpinsel Bosshammer, fundadora i entrenador Club Atletisme Arenal
  • Sonia López Gil, professora CEIP s’Algar
  • David Javier Nicolás Huete, director CEIP Els Tamarells
  • Maria Perelló Mora, esportista, campiona del món Optimist 2017
  • Lluís Maria Segura Bonnín, organitzador sociocultural
  • David Servera Costello, president AAVV Amics de s’Arenal
  • Sebastià (Coller) Vallespir. Trencador de marès i conservador de la seva tradició

Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email