Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

Homenatge a la feina del funcionariat que fa 34 i 35 anys que treballa a Cort

El pati de Can Balaguer ha acollit aquest reconeixement, que es va celebrar l’any passat per primera vegada

Homenatge 1

Palma, 21  de maig de 2018.- Avui s’ha celebrat en el pati de Can Balaguer l’acte d’homenatge i reconeixement als funcionaris i funcionàries que fa 34 o 35 anys que treballen a l’Ajuntament de Palma. L’acte ha comptat amb la presència de diversos regidors i regidores de la corporació.

Aquest acte ha volgut destacar el valor d’una plantilla amb experiència i esperit crític, un valor afegit que aporta el funcionariat dia a dia. El batle, Antoni Noguera, ha tancat l’acte i ha afirmat que “sense vosaltres seria impossible desenvolupar cap projecte polític, però sobretot sou imprescindibles per a oferir el millor servei públic als veïns i veïnes de Palma”.

L’acte ha comptat amb l’actuació musical d’un quintet de Metall  de la Banda Municipal i s’ha tancat amb un petit berenar per part de “S’altra senalla”, de comerç just.

Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email