Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

Actuacions de millora a 21 centres escolars amb un cost global de 820 mil euros

L’Ajuntament pintarà 15 centres escolars més, entre pintura exterior i interior, i millorarà 6 patis aquest estiu

Des de l’estiu de 2015 s’han pintat 43 escoles per dins o per fora (de les 45 que hi ha a Palma), 23 d’elles tant per dins com per fora

Batle obres escoles 2018

Palma, 22 de maig de 2018.- Aquest estiu continuaran les obres de pintat d’escoles i millores en els patis i altres obres menors dels centres educatius de Palma. La inversió total en pintura i petites reparacions serà del voltant de, 650.000 i es duran a terme a 15 centres educatius de Palma. Amb aquestes actuacions ja s’hauran pintat o per dins o per fora 43 dels 45 centres de la ciutat, 23 d’ells tant a l’interior com a l’exterior.

Així, es mantenen les previsions per a complir el compromís, adquirit a principis de mandat, de pintar els 45 centres d’educació infantil i de primària públics de Palma i de fer una posada a zero de tots els centres durant aquesta legislatura. A partir d’aquí el compromís és pintar l’interior de tots els centres cada 5 anys i cada 10 a l’exterior.

El batle, Antoni Noguera, la tinenta de batle d’Educació i Esports, Susanna Moll i la coordinadora general d’Infraestructures i Accessibilitat, Virginia Abraham, han explicat les actuacions d’aquest estiu i han fet balanç de les intervencions fetes fins ara en el que duim de mandat.

El batle de Palma ha afirmat que “l’educació pública és garant de la igualtat de coneixements i d’oportunitats i per aquest equip de govern la importància de l’educació és cabdal i prioritària”.

Noguera, ha destacat que “hi havia centres que feia més de 10 anys que no es pintaven i només en el primer any del nou equip de govern ja es van pintar més centres que en tota la legislatura anterior”.

A les obres de pintura, s’han d’afegir actuacions en matèria de seguretat per a millorar el manteniment de cobertes a 5 centres per valor de 36.000 euros i, a més, s’invertiran uns 134.000 euros, procedents dels fons de la Llei de Capitalitat, per a millorar 6 patis d’escoles.

En total la inversió a les escoles de Palma prevista per aquest estiu serà de 820 mil euros.

 El batle també ha destacat “les visites setmanals que fem en els centres educatius de la ciutat amb la regidora d’Educació, Susanna Moll, i el regidor d’Infraestructures, Rodrigo Romero, per a conèixer les seves necessitats de primera mà i sobretot un Ajuntament que està al costat de l’escola pública”.

Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email