Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

Tancam l’expropiació del Zhivago amb un acord de mútua conformitat amb el propietari

L’acord, que s’ha assolit per un import de 672.404,45 euros, es traslladarà a la Junta de Govern

Urbanisme està redactant el projecte de demolició de l’edifici per construir-hi un equipament assistencial

sdr

Palma, 22 de maig de 2018.- L’Àrea de Model de Ciutat, Urbanisme i Habitatge Digne traslladarà demà a la Junta de Govern l’acord per mútua conformitat amb el propietari de l’antiga discoteca Zhivago, que permetrà que l’Ajuntament pugui incorporar com a propi els terrenys on es troba l’edifici del carrer Robert Graves del Terreno. Aquest acord tancarà el procediment expropiatori iniciat el setembre de 2017. El projecte s’inclou dins del Pla Litoral Ponent que compta amb finançament dels fons europeus FEDER, en concret el 50 per cent.

Es tracta d’una actuació que dona resposta a les peticions dels residents del Terreno. La demolició del Zhivago permetrà acabar amb un punt negre del barri. Al solar s’hi construirà un equipament assistencial.

L’import que s’abonarà al propietari és de 672.404,45 euros. La propera passa serà la licitació del projecte de demolició, que ja s’està redactant i que s’ha pressupostat en 75.000 euros. La previsió és que l’enderroc es pugui dur a terme a finals de 2018.

Nova construcció

D’altra banda, avui a la Gerència d’Urbanisme s’han aprovat quatre projectes per construir edificis plurifamiliars a Palma: una promoció de 63 habitatges, una altra de 16, un altre de quatre i un altre de vuit. En total, 91 nous habitatges que es faran a diferents barris: son  Vida, Cas Capiscol, Son Cotoner i Camp d’en Serralta. Un altre dels acords de la Gerència ha estat la concessió del permís d’instal·lació i obres d’un nou hotel de quatre estrelles que s’ubicarà al carrer Ramón i Cajal, on hi havia l’edifici Firestone.

Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email