Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

Tancades la zona de bany del Molinar i la platja de Can Pastilla, per precaució, després de noves deteccions de caravel·la portuguesa

El servei de platges de l’Ajuntament de Palma ha activat el protocol d’actuació i recomana no banyar-se a zones no vigilades

Foto senyalització
Palma, 24 de maig de 2018.- El Servei de coordinació de Platges i zones de bany de l’Àrea d’Ecologia, Agricultura i Benestar Animal de l’Ajuntament de Palma ha tancat per precaució la zona de bany del Molinar, propera al monument de la rosa dels vents, i la platja de Can Pastilla, després de noves deteccions de caravel·la portuguesa (Physalia physalis).

Dilluns capvespre un veí del Molinar va localitzar unes restes que posteriorment es van identificar com a pertanyents a un exemplar mort de l’hidrozou i posteriorment el Servei de Platges de l’Ajuntament va activar el protocol d’actuació previst en aquests casos.

El servei de socorristes està preparat per a la seva identificació i actuació i existeix un protocol d’informació i senyalització de les zones si es localitzen exemplars o restes, com ha estat en el cas de Can Pastilla.

L’Ajuntament de Palma recorda que el servei de vigilància, salvament i socorrisme de les platges de Palma està preparat per actuar i per això vol llençar un missatge de tranquil·litat a la ciutadania, recordant que, per precaució no és recomanable banyar-se a zones no vigilades. Els banyistes han d’estar atents a les indicacions i senyalització del servei.

A més s’informa els ciutadans que poden donar avís al 112 o el 010 en cas de veure algun indici de la caravel·la portuguesa.

Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email