Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

L’Ajuntament impulsa el coneixement del Parc de Cabrera

Aquests primeres mesos de 2018 gairebé 600 escolars de 10 centres han visitat l’arxipèlag 

20180525_escoles Cabrera3Palma, 25 de maig de 2018.-  Ahir, 24 de maig, es va celebrar a tot el continent el Dia Europeu dels Parcs. Amb motiu d’aquesta data l’Àrea d’Ecologia, Agricultura i Benestar Animal, encapçalada per Neus Truyol, recorda les accions que està impulsant l’Ajuntament per donar a conèixer aquest espai del terme de Palma, l’únic parc nacional de les Illes Balears i primer parc nacional marítimoterrestre de tot l’Estat.

Des de l’any 2016 l’Ajuntament col·labora amb el parc nacional per fomentar el coneixement d’aquest espai, especialment entre la població escolar. Es realitzen una sèrie d’actuacions gràcies als fons aportats per la Conselleria de Medi Ambient, Agricultura i Pesca per a la realització d’inversions i activitats de divulgació del PN de l’Arxipèlag de Cabrera.

Aquest any 2018, fins al moment, l’Ajuntament de Palma ha subvencionat les visites a Cabrera de gairebé 600 escolars de 10 centres educatius, davant les 500 que ho feren l’any passat, entre escolars i membres d’associacions. El 2016 la xifra va ser de 860 persones.

En el cas dels escolars, les activitats estan adreçades a alumnes a partir de 5è de Primària, ESO, Batxillerat i cicles formatius. Durant la visita estan sempre acompanyats d’un educador i es compta també amb material didàctic de suport. Es realitza un recorregut en barca des de la Colònia de Sant Jordi, i un itinerari a peu per l’illa. Perquè l’activitat sigui més profitosa i poder preparar-la prèviament, un educador ambiental realitza una xerrada prèvia a les escoles que han sol·licitat la sortida.

Una vegada comenci el curs escolar 2018/19 s’oferirà una altra vegada als centres educatius la possibilitat de realitzar noves visites.

A més d’aquest programa educatiu, l’Ajuntament ha col·laborat amb el Parc Nacional enguany amb la renovació dels cartells del jardí botànic de Cabrera; en total es preveu substituir uns 82 senyals i 20 panells informatius que es troben descolorits i en mal estat.

Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email