Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

Música dels Beatles al Xesc Forteza

El cicle d’espectacles Totimolt per a famílies acaba el 27 de maig amb el tribut de The LessBeats

20180525_Beatles Palma, 25 de maig de 2018.- Acostam la cultura a la ciutadania i especialment als més petits, en un espectacle apte per a tots els públics. El proper diumenge 27 de maig el cicle d’espectacles familiars TotiMolt conclou amb el tribut als Beatles de la formació The LessBeats. El concert, organitzat per l’Àrea de Cultura, Patrimoni, Memòria Històrica i Política Lingüística, es farà al Teatre Xesc Forteza a les 12 hores.

La directora general de Cultura, Marta Ferré, ha recordat que el cicle “agrupa tot tipus d’espectacles amb un repertori que normalment és per a adults i que s’adapta per a les famílies”. “D’aquesta manera, els pares i mares poden compartir amb els menuts les cançons dels Beatles”, ha assegurat Ferré. La banda, a més, introdueix intervencions per contextualitzar les peces i explicar als nins i nines qui eren els Beatles.

The LessBeats oferirà un programa de versions de la primera època de The Beatles, els quals fins en aquest moment només es feien acompanyar dels seus instruments i les seves veus. José Mª de McRoyal, Carlos de La Granja, Juanjo de The Zinedines i Quico de Payaso conformen el quartet mallorquí. Tots els seus membres han tingut l’ocasió d’haver actuat al mític The Cavern de Liverpool.

 

Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email