Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

Un mural de Gracia de Juan pintat pels alumnes del CEIP Sant Jordi, primera acció de Treu la Llengua

La trobada, organitzada per Joves de Mallorca per la Llengua, té com a finalitats reivindicar i promoure la llengua catalana

20180525_GraciadeJuan Palma, 25 de maig de 2018.- Els alumnes del CEIP de Sant Jordi han pintat durant aquests dies un mural a la seva escola ideat per l’artista Gracia de Juan per fomentar l’ús correcte de les expressions quotidianes. La intervenció artística és la primera acció de la trobada Treu la Llengua, que es celebrarà aquest dissabte a aquest poble de Palma i que té com a finalitats reivindicar i promoure l’ús normal de la llengua. La trobada compta amb el suport de l’Ajuntament de Palma, de la direcció general de política lingüística del Consell de Mallorca i de la direcció de política Lingüística del Govern i està impulsada per Joves de Mallorca per la Llengua.

Treu la llengua començarà a les 11 del matí i durant tot el dia es succeïran activitats com ballades, concert de Cucorba, correfocs, música, tallers, una lectura poètica de Josep Maria Llompart, una conferència d’Open Arms, entre d’altres. El concert final es farà a partir de les 22 hores al poliesportiu de Sant Jordi, amb l’actuació de grups com Auxili, Pupil·les, Ebri Knight i Jès. Joves per la llengua ha posat a la venda les entrades al sopar i al concert a traves de la plataforma https://www.ticketea.com/.

Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email