Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

Noguera: “Aquesta legislatura està lligada a la recuperació dels drets laborals per part del personal de l’Ajuntament”

L’Ajuntament oferta 462 llocs vacants en el primer concurs de trasllats convocat des de 2011

oznorPalma, 28 de maig de 2018.- Continuam recuperant els drets laborals dels funcionaris de Palma. El batle de Palma, Antoni Noguera ha presentat la convocatòria del concurs de trasllats a l’Ajuntament, el primer des de fa 7 anys i que garanteix el dret del funcionariat a la mobilitat. El concurs oferirà 462 llocs de feina, pels 99 de la darrera convocatòria, i que es troben actualment vacants. El concurs vol donar estabilitat a la plantilla de l’Ajuntament i seguretat laboral als treballadors. A Cort hi ha llocs ocupats des de fa més de 13 anys de manera interina o llocs de cap ocupats en comissió de serveis extraordinària i on, en pràcticament tots els casos, ha transcorregut el termini ordinari de dos anys.

El batle Noguera ha afirmat que “aquesta legislatura està lligada a la recuperació dels drets laborals per part del personal de l’Ajuntament” i que el concurs suposarà “més estabilitat i menys interinitat”. El batle ha posat com a exemple de recuperació de drets l’acord per la carrera professional amb els sindicats de l’Ajuntament i ha aprofitat per reclamar a la delegada del Govern, Maria Salom, la retirada del recurs contra el pagament d’aquest suplement. Noguera ha recordat que “retallar drets als funcionaris és retallar drets a la ciutadania de Palma”. L’Ajuntament du a la pràctica polítiques de personal pensant en les persones i per acabar amb les retallades sofertes la legislatura passada.

El concurs implica que es pugui obtenir la titularitat d’un lloc, consolidant el personal funcionari, afavorint al mateix temps la promoció personal i l’estabilitat dels llocs de treball. Això repercutirà en la millora de la prestació dels serveis, evitant situacions de provisionalitat que s’havien vist fortament incrementades els darrers anys per manca de convocatòries. Tot el procés s’ha fet amb la col·laboració dels sindicats.

El concurs afecta 462 llocs de feina vacant competència de Funció Pública. Les àrees de Benestar, amb 93, i d’Infraestructures, amb 72, són les que més llocs de feina ofereixen. En el concurs poden optar 890 persones, sempre que tinguin una titularitat definitiva des de fa més de dos anys i 7 d’ells estan oberts a personal d’altres administracions. Entre els llocs oferits hi ha 27 llocs de cap.

 

Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email