Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

La Junta de Govern cedeix a l’IBAVI cinc solars perquè construeixi habitatges destinats a lloguer social

Es tracta de parcel·les ubicades als barris de La Calatrava, La Soledat i El Amanecer que permetran que el Govern edifiqui 78 habitatges per a 330 persones

IMG_4554
Palma, 30 de maig de 2018.-La Junta de Govern ha aprovat avui cedir de forma gratuïta a l’IBAVI cinc solars ubicats als barris de La Calatrava, La Soledat i El Amanecer per tal de que el Govern hi pugui construir un total de 78 habitatges amb destinats a lloguer social amb capacitat per a 330 persones. L’IBAVI vol involucrar les administracions públiques per pal·liar la situació de dèficit d’habitatge i garantir una oferta suficients i per aquesta raó, l’Ajuntament conscient d’aquest problema posa a disposició de l’IBAVI aquests cinc solars que tenen la qualificació de sol urbà i es troben ubicats a diferents indrets:

  • Carrer Posada de Montserrat, 12. Capacitat per a 5 habitatges per a 17 persones. Es poden construir tres plantes en 215 metres quadrats amb una edificabilitat de 500 metres.
  • Dos solars ubicats a carrer Salvador Espriu, 37 . Un solar amb una capacitat per a 19 habitatges amb capacitat de 118 persones distribuïdes en dues plantes i un altre solar on es poden construir 8 habitatges amb capacitat de 32 persones distribuïdes en dues plantes. Les parcel·les tenen 2.810 metres quadrats i 429 metres quadrats respectivament.
  • carrer Tous, 1 (La Soledat) es poden construir en una parcel·la de 1712 metres 41 vivendes per a 146 persones.
  • carrer Berard 14-16 (La Calatrava) es poden construir cinc habitatges per a 16 persones i es poden construir tres plantes en una superfície de 220 metres quadrats.

Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email