Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

Una quarantena de persones han pogut fer entrevistes de feina gràcies a una nova jornada de selecció de PalmaActiva

PalmaActiva ha realitzat durant 2018 nou jornades de selecció en les que s’han ofert més de 500 llocs de feina

PalmaActiva

Palma, 30 de maig de 2018.- PalmaActiva ha realitzat aquesta setmana una nova jornada de selecció de personal, en aquest ocasió per l’empresa Tast Culinary Projects. Gràcies a aquesta iniciativa, 40 persones han pogut fer entrevistes de treball amb responsables de recursos humans d’aquesta empresa, que necessita cobrir les properes setmanes 30 llocs de feina –10 ajudants de cambrer/a de sala, 5 cambrer/es de sala, 10 ajudants de cuina i 5 cuiners/es–.

Les jornades de selecció són una iniciativa de PalmaActiva on es facilita el contacte directe entre persones que cerquen feina i responsables de RH d’empreses que necessiten contractar personal. A aquestes jornades de reclutament, PalmaActiva dona suport a les empreses durant totes les fases de selecció: fa difusió de les ofertes de treball a xarxes socials, fa una primera selecció curricular, cita les persones candidates i cedeix un espai per poder fer les entrevistes de treball. PalmaActiva ha realitzat durant 2018 nou jornades de selecció en les que s’han ofert més de 500 llocs de feina.

Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email