Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

Antoni Noguera: “Verge de Lluc tindrà amb el camp de futbol un recurs esportiu i social, de la col·lectivitat, del club, de viure en equip”

L’IME inicia la primera fase de la reforma del Camp de Futbol de Verge de Lluc

Les actuacions de la primera fase consisteixen en l’enderrocament i reculada del mur perimetral actual, demolició de grades i construcció d’un nou mur

IMG-20180531-WA0002
Palma, 31 de maig.- El batle de Palma, Antoni Noguera, juntament amb la regidora d’Educació i Esports, Susanna Moll, i el regidor de Model de Ciutat, Urbanisme i Habitatge Digne, José F. Hila han visitat les obres del mur perimetral del Camp de Futbol Verge de Lluc, prèvies a la reforma del camp. El batle ha destacat que amb la reforma d’aquest camp es finalitza pràcticament la legislatura amb dos camps de terra rehabilitats “no haurà camps de primera i de segona”, ha dit, fent referència al camp de l’Antoniana. A més, Noguera ha destacat que “Verge de Lluc tindrà amb aquest camp un recurs esportiu i social, de la col·lectivitat, del club, de viure en equip”.

La inversió de la primera fase de la reforma és de 28.870,60€, que inclou, entre d’altres actuacions, l’enderrocament i retranqueix del mur perimetral actual, demolició de grades i construcció d’un nou mur. L’empresa adjudicatària de les obres és Agroforestals Insulars S.L.

A hores d’ara el projecte i direcció d’obra de la segona fase està en procés de licitació obert i inclourà la construcció del camp de futbol i edificació de vestidors, instal·lació de gespa artificial, il·luminació amb tecnologia led, sistemes de drenatge i equipament esportiu, que es preveu que conclogui a principis de 2020 amb un pressupost estimat de 500.000 €.

A la visita també han assistit el director general d’Esports, Sergio Rodríguez; el gerent de l’IME, José María González; l’assessor de Districte Llevant, Daniel Oliveira; el president de l’Associació de Veïns Verge de Lluc, Joan Mestre, i el president del Club Esportiu Verge de Lluc, Daniel García i regidors de la Corporació Municipal.

Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email