Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

La línia 15 s’incorpora durant l’estiu a la xarxa de rutes nocturnes de l’EMT

Des de juny i durant la temporada turística la ruta circularà les 24 hores els divendres,dissabtes i vigílies de festius

Permetrà donar servei tot el dia als barris del Molinar, Coll d’en Rebassa, Can Pastilla i Platja de Palma

20180129_EMT Palma, 4 de juny de 2018.- Milloram les freqüències del transport públic a la zona litoral de Palma. La línia 15 de l’Empresa Municipal de Transports de Palma (EMT) s’incorpora durant la temporada turística a la xarxa de línies nocturnes. A partir del passat 1 juny els divendres, dissabtes i vigílies de festius la ruta circula les 24 hores i permet donar servei tot el dia als barris del Molinar, Coll d’en Rebassa, Can Pastilla i s’Arenal. Fins a les 23 hores mantindrà l’horari habitual, de les 23 a la 1.40 hores tindrà una freqüència de 20 minuts, entre la 1.40 i les 3.15 passarà cada 30 minuts i entre les 3.15 i les 5.15 hores la seva freqüència serà d’una hora. A partir d’aquest moment recuperarà l’horari habitual.

La mesura permetrà millorar el servei que dóna la xarxa de línies nocturnes. Un dels principals problemes que té Ciutat és la dependència del vehicle i mesures com aquesta la minimitzen. A més, asseguram que els joves que surten per les zones d’oci puguin tornar a casa de forma segura i que els residents que fan feina en aquests barris puguin emprar el transport públic també els vespres. La mesura connecta els vespres els barris més densament poblats amb les “zones d’oci i el centre de Palma per donar cobertura al màxim de població de Palma.

Xarxa nocturna

Cal recordar que el passat desembre l’EMT va habilitar una nova xarxa amb 4 línies nocturnes amb 6 trajectes diferents que connecten els barris més densament poblats amb les principals zones d’oci de Palma i, també, amb el centre. Donen servei  els divendres i dissabtes vespre i les vigílies de festius. Totes passen per plaça d’Espanya per poder connectar amb una altra de les línies en com a màxim cinc minuts.

  • La N1 és la línia antiga, coneguda com a Mussol Bus. Enllaça la Porta del Camp amb el Passeig Marítim.
  • La N2 va de Can Blau fins a Can Valero. Passa per barris com La Soledat, Nou Llevant, s’Escorxador o Camp Redó. Els barris de la carretera de Manacor, 31 de Desembre i carretera de Valldemossa.
  • La N3 uneix la zona del poliesportiu Germans Escales amb sa Indioteria. Passarà per es Rafal, son Gotleu, Pere Garau, Plaça de Toros o son Castelló. Carrers: Indalecio Prieto, Arquebisbe Aspàreg, Francesc Manuel de los Herreros i Eusebi Estada.
  • La N4 parteix de son Bonet i recorre el carrer Aragó (passant pels barris de Verge de Lluc, Son Rul·lan, Son Canals o els Hostalets) fins arribar a Santa Catalina i la plaça del Progrés.
  • La línea 15 surt de s’Arenal i acaba el seu recorregut a la plaça de la Reina. Circula pels barris del Molinar, Coll d’en Rebassa, Can Pastilla i Platja de Palma.

Les tarifes són les mateixes que a qualsevol altra línia urbana. Pel que fa als horaris, tenen una freqüència de pas per parada de 50 minuts. Comencen abans de mitjanit i finalitzen a les 6.25 hores del matí (la N1 s’allarga fins a les 6.50 hores).

 

Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email