Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

Microteatre a Can Balaguer

Els dies 8,9, 10, 15, 16 i 17 de juny es representaran sis peces de quinze minuts cadascuna escrites per a l’ocasió

En total hi participen 13 actors i actrius, 6 directors i 6 dramaturgs i dramaturgues

20180604_Microteatre2Palma, 4 de juny de 2018.- Acostam Can Balaguer a la ciutadania i donam suport a una activitat tan interessant com el Microteatre. Can Balaguer acollirà els propers dos caps de setmana la proposta de “Microteatre per Balaguer”. Els dies 8,9, 10, 15, 16 i 17 de juny s’hi representaran sis peces de quinze minuts cadascuna escrites per a l’ocasió. Es tracta d’una producció d’El Somni Produccions que compta amb la col·laboració de l’Àrea de Cultura, Patrimoni, Memòria Històrica i Política Lingüística i de la conselleria insular de Cultura, Patrimoni i Esports.

El regidor de Cultura, Llorenç Carrió, ha explicat que la iniciativa permetrà “dinamitzar aquest nou espai de la ciutat i d’atracar-lo a la ciutadania, donar-lo a conèixer”. El director insular de Cultura, Rafel Creus, ha recordat que la proposta compta amb la subvenció del Consell.

Joan Porcel, del Somni Produccions, ha explicat que “les diferents sales de Can Balaguer inspiraren les sis peces”. “Les obres abasten des del segle XVII fins al futur, amb un tast de cada segle”. En total hi participen 13 actors i actrius, 6 directors i 6 dramaturgs i dramaturgues. Els divendres i dissabtes les peces es representaran a les 21 hores i els diumenges, a les 19 hores.

Programa

Les obres que s’hi podran veure són les següents:

  • “Tot el que és sòlid s’esvaeix en l’aire”, de Xavi Uriz. Dirigida per Luca Bonadei i interpretada per Alexandra Palomo i Santi Pons.
  • “Usos i costums d’un vampir nobiliari”, escrita i dirigida per Sergi Baos. Protagonitzada per Miquel A. Torrens, Rodo Gener i Pedro Mas.
  • “Manu Dei”, de Rafel Gallego. Dirigida per Josep R. Cerdà. Interpretada per Bàrbara Nicolau i Joan Manel Vadell.
  • “Terratrèmol(s)”, de Marta Barceló. Dirigida per Joan M. Albinyana. Protagonitzada per Marga López amb música d’Àlex Tejedor.
  • “Llet triada”, escrita i dirigida per Bernat Molina. Interpretada per Alba Flor i Sofia Muñiz.
  • “L’univers ens tornarà el nostre boomerang”, de Jaume Miró. Dirigida per Xavi Núñez i protagonitzada per Toti Fuster i Albert Mèlich.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email