Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

Participa a l’entrevista col•lectiva a la regidora de Benestar i Drets Socials Mercè Borràs

Des d’avui i fins divendres la secció #Tupreguntes permet plantejar qüestions en obert a la responsable dels Serveis Socials de Palma a través de la web www.tufaspalma.cat

20180604_MERCÈBORRASPalma, 4 de juny de 2018.- Des d’avui i fins aquest divendres dia 8 de juny es poden plantejar qüestions en obert a la regidora de Benestar i Drets Socials Mercè Borràs, a traves de la web www.tufaspalma.cat.

Amb aquesta entrevista col·lectiva, l’àrea de Participació Ciutadana continua amb la secció #Tupreguntes, amb la que es volen apropar inquietuds ciutadanes als polítics de l’equip de govern. Es tracta d’una nova eina per estar al costat i al servei de la gent. Les entrevistes són col·lectives i es responen a la mateixa web, en la mesura del possible, segons el número de suports que rep cada una de les qüestions.

Si hi voleu participar, heu d’entrar aquí: https://bit.ly/2JhRdFj

Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email