Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

EMAYA celebra la festa de final de curs del programa d’educació ambiental “Emaya a l’Escola” el Dia mundial del medi ambient

500 nins i nines de 4 centres escolars han participat en la festa celebrada al parc de la Feixina, amb en Joanet Recicles i l’actuació del grup Spaghetti

Neus Truyol, presidenta d’EMAYA, ha fet un reconeixement a la tasca d’educació ambiental que realitzen els centres durant tot el curs

DMMA18_01

Palma, 5 de juny de 2018.- Coincident amb la celebració del Dia Mundial del Medi Ambient, avui EMAYA ha celebrat la festa de final de curs del programa educatiu EMAYA a l’escola. La presidenta de l’empresa pública, Neus Truyol, ha acudit a l’acte per agrair als infants i professors la seva participació i la tasca d’educació ambiental que fan els centres durant tot el curs.

Han participat a aquesta celebració més 500 nins i nines de 4 a 9 anys (educació infantil i 1r-3r d’educació primària) i els seus professors, procedents dels centres escolars CEIP Jaume I, CEIP Santa Catalina, CC Sant Alfonso M. de Ligorio i CC Santíssima Trinitat.  Els alumnes de cada aula participant han anat mostrant els treballs manuals que han fet, diverses figures elaborades amb materials reciclats: vaixells, coets, animals, instruments musicals, etc.

A la festa s’ha comptat amb l’animació d’en Joanet Recicles i l’actuació del grup Spaghetti. S’ha obsequiat els assistents amb una gorra i un berenar. Al llarg del present curs 2017/18, el programa Emaya a l’Escola ha realitzat més de 400 activitats amb una participació de més de 16.500 escolars de diferents centres educatius de Palma.

El contingut de les activitats realitzades ha estat relacionades amb el cicle de l’aigua, els residus i el reciclatge, adaptades als diversos nivells i edats. Així mateix, els centres han realitzat visites a les instal·lacions d’EMAYA: els embassaments, la depuradora o les plantes potabilitzadores.

Neus Truyol ha participat a l’acte per agrair la participació dels nins i nines, i reconèixer la tasca que es fa des dels centres educatius durant tot el curs, la col·laboració i bona predisposició del professorat, així com la bona acollida que té el programa Emaya a l’escola, que un curs més ha crescut en número d’activitats i escoles participants.

Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email