Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

La setmana l’Orgull LGTBI reivindicarà la temàtica trans

Noguera: “El dia de l’Orgull és la màxima expressió d’una ciutat lliure, diversa i sobretot que actua contra la discriminació de la LGTBfòbia”

Els autobusos de l’EMT i els panells de l’SMAP lluïran banderes amb l’arc de Sant Martí durant la setmana de l’Orgull LGTBI

Ben Amics presenta un programa amb una desena d’activitats sota el lema “Cos +identitat=La meva decisió” i amb una imatge que aposta per la deconstrucció del gènere

De7g4ecWAAAjzyT
Palma, 05 de juny.- El batle de Palma, Antoni Noguera; la presidenta de Ben Amics, Noelia Mellado, juntament amb el regidor d’Igualtat, Joventut i Drets Cívics, Aligi Molina; el regidor de Mobilitat, Joan Ferrer, i la coordinadora general de Cultura, Francisca Niell, han presentat avui els actes del mes dedicat a l’Orgull LGTBI 2018 que comencen el proper 9 de juny i que ha organitzat el col·lectiu Ben Amics amb la col·laboració de l’Ajuntament de Palma.

Enguany l’Orgull duu per lema “Cos+identitat=La meva decisió”. Mellado ha explicat que el programa torna a centrar-se enguany en la temàtica trans. “Serà un gran èxit, tenim el compromís de l’Ajuntament i de la ciutadania, que cada vegada està més involucrada i per això hem pensat un programa que atrau a tots els públics”, ha dit.

Mellado ha explicat que la imatge d’enguany “aposta per la deconstrucció de gènere”. “No hi ha una sola manera d’atendre el gènere sinó varies. Allò que ens defineix som nosaltres mateixos, tenim llibertat de sentir”-nos com volguem sense discriminacions, ha dit. Des del col·lectiu Ben Amics han destacat la presència al programa d’un taller de drag Queen a l’Espai Jove Llevant.

Noguera ha definit el dia de l’Orgull com “la màxima expressió d’una ciutat lliure, diversa i sobretot que actua contra la discriminació de la LGTBfòbia. “Palma és una ciutat oberta, diversa i que no discrimina, és una ciutat moderna i europea”, ha dit.

Des de l’àrea de Cultura, Niell ha explicat que el casal Solleric acull el projecte del col·lectiu El Palomar que reflexiona sobre les qüestions trans i queer i ha avançat que l’espai Box 27 acollirà una exposició d’Azuzena Vietes des del punt de vista feminista.

Programa complet a: http://benamics.com/

Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email