Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

Presentació “Palma Verda i Sostenible” i visita guiada a Es Carnatge

cartell_palmaverda-02

Palma, 5 de juny de 2018.- El canvi per a construir una Palma més verda ha començat. Durant aquests tres anys hem iniciat un gir en les polítiques mediambientals per aconseguir, veritablement, una Palma molt més sostenible. MÉS per Palma ho hem volgut recollir en el llibret “Palma verda i sostenible” que inclou 11 punts que descriuen les polítiques de canvi per preservar Palma de l’especulació i de la contaminació. Perquè entenem que una Palma més verda i més sostenible serà una Palma molt més estimada.

Avui, coincidint amb el Dia Mundial del Medi Ambient, volem convidar-vos a la presentació del llibret. Serà el pròxim dimarts 12 de juny, a les 19 hores, a Can Alcover (carrer Sant Alonso, 24, Palma).

A més, farem una visita guiada per conèixer Es Carnatge, a càrrec de Mallorca Insòlita. Serà divendres dia 15 de juny i el punt de trobada serà a la zona marítima davant Sant Joan de Déu, a les 18.30 hores. Les places són limitades i, per tant, cal apuntar-se al correu palma@mespermallorca.cat.

No hi falteu! #PalmaVerda #PalmaSostenible #EstimamPalma

Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email