Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

La Junta de Govern ratifica l’anul·lació per sentència del projecte de reparcel·lació de Façana Marítima aprovat el 2009

L’acord contempla posar a disposició de l’empresa Endesa Distribución Eléctrica les tres finques registrals de les quals era titular

EstructuraPropietat_ENDESA-001
Palma, 6 de juny de 2018.- La Junta de Govern ha ratificat l’anul·lació del projecte de reparcel·lació de Façana Marítima aprovat el 2009. Amb aquest acord s’acata la sentència número 134 de 29 de març de 2017 del Tribunal Superior de Justícia de les Illes Balears, de la Sala Contenciós Administratiu, que es va declarar disconforme amb l’ordenament jurídic que aprovà la modificació puntual del PGOU de Palma al Sector Llevant/Façana Marítima. També s’ha aprovat posar a disposició de l’empresa Endesa Distribución Eléctrica les tres finques registrals de les quals era titular abans de la reparcel·lació, és a dir, els tres solars de primera línea.

El fet de retornar la propietat a Endesa no implica que allà es pugui fer cap tipus d’actuació urbanística. Actualment la tramitació o l’aprovació de plans de desenvolupament i l’atorgament de tota classe d’autoritzacions i llicències en aquesta zona està suspesa fins que es doni el vistiplau a un nou planejament, per tant, no es pot concedir cap llicència en aquest àmbit.

L’execució de la sentència obliga, tal i com han determinat els serveis jurídics de l’Ajuntament, a retornar els solars als seus propietaris d’abans de la reparcel·lació, d’aquí que avui s’hagi acordat fer-ho efectiu. Es tracta de l’edifici de GESA i dels dos solars no construïts que es troben devora l’edifici. No afecta als dos parcs que hi ha als extrems, que segueixen sent municipals.

Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email