Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

El Xesc Forteza s’obre al flamenc mai vist a Mallorca

Llorenç Carrió: “És una aposta important per donar veu a totes les expressions musicals de cultura d’arreu del món”

El cicle Palma Folk incorpora per primera vegada el flamenc a la seva programació

La cita del V Festival Flamenc “Ciutat de Palma” és demà a les 20.30h

20180607 PALMA FOLK FLAMENCO
Palma, 7 de juny de 2018.- El Teatre Municipal Xesc Forteza acull demà divendres a les 20:30h el V Festival Flamenc “Ciutat de Palma”. En aquesta nova edició del festival organitzat per Flamenco en Red Balear, el públic del Xesc Forteza tindrà l’oportunitat de descobrir un dels talents cridats a ocupar un lloc privilegiat en el panorama musical mundial: el pianista Pablo Rubén Maldonado, per primera vegada a Mallorca. L’acompanyen dos nous talents del cante, Anna Colom i Cristina López, que vénen de Barcelona, i la bailaora Karen Lugo, que ha rebut excel·lents crítiques; juntament amb José Murcia (percussió).

El regidor de Cultura, Patrimoni, Memòria Històrica i Política Lingüística, Llorenç Carrió, ha assegurat que per a la seva regidoria “aquesta és una aposta important per donar veu a totes les expressions musicals de cultura d’arreu del món; a més enguany comptam amb un cartell magnífic, de fet ja s’han venut més de 150 entrades en venda anticipada”.

El promotor, Jose Llorach, ha explicat que “es tracta d’un espectacle únic, diferent, fet a mida. Pablo Maldonado i Karen Lugo vénen de per tot el món, Senegal, Àustria… i Anna Colom i Cristina López vénen també de presentar els seus projectes personals, és una mescla exquisida, de luxe”.

Primera vegada al Palma Folk

Després de sonoritats de Catalunya, Sicília, Grècia i Balears, aquesta proposta suposa la inclusió per primera vegada del flamenc en el cicle Palma Folk de la regidoria de Cultura, Patrimoni, Memòria Històrica i Política Lingüística. Amb el cicle Palma Folk, l’Ajuntament de Palma ha creat un espai per descobrir diverses expressions musicals relacionades amb les cultures i tradicions d’arreu, donant lloc a mestissatges i confluències sonores entre nord i sud, entre clàssic i contemporani. Amb el flament s’acomiada el cicle, que es rependrà el proper octubre.

Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email