Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

Més de 5,5 milions d’euros per millorar les voreres i asfaltar els carrers de Palma els propers dos anys

La Junta de Govern ha aprovat l’adjudicació de dos lots del nou contracte de vialitat de l’Àrea d’Infraestructures i Accessibilitat

El Lot 1 afecta a la Zona de Ponent i Centre mentre que el 3 contempla l’asfaltat, la neteja i la inspecció de camins de tot el municipi de Palma

Imagen-Noticia-nueva-línea-de-subvenciones-Ajuntament-de-Palma1
Palma, 7 de juny de 2017.- La Junta de Govern ha aprovat l’adjudicació de dos lots del nou contracte de vialitat per a la contractació mixta d’obres i serveis de reforma, millora i reparació i conservació de paviments i infraestructures de vials, camins i espais públics de Palma per un import de 5.642.272 euros ambdós. El contracte de vialitat contempla la conservació, reparació, reforma i millora de voreres i calçades, el manteniment de passarel·les i obres de renovació de xarxes de drenatge. També inclourà la neteja de residus i de material vegetal a cunetes en camins rurals municipals, espais lliures públics no ordenats i solars municipals, així com el seu tancament.

Aquest nou contracte permetrà millorar les voreres i els carrers de Ciutat i es tracta d’un dels més importants de l’Ajuntament. Es començarà per les voreres que es troben en pitjor estat i per les que encara no són accessibles, mentre que pel que fa a l’asfaltat, l’objectiu és asfaltar tota la ciutat durant els propers dos anys. Es començarà igualment per les zones que més ho necessiten i es prioritzaran les zones escolars durant aquest estiu per no interferir en el curs.

Els lots que s’han adjudicat avui són l’1 i el 3. Pel que fa al Lot 1, afecta a la Zona de Ponent i Centre i té una dotació de 2.000.000 d’euros. Aquesta zona està limitada per l’est i el nord, per l’avinguda Gabriel Alomar i Vilallonga, avinguda d’Alexandre Rosselló, plaça Espanya, avinguda de Joan March, avinguda Comte de Sallent, avinguda Alemanya, avinguda Portugal i el llit del torrent de Sa Riera, fins al final del terme de Palma. Per l’oest aquesta zona estarà limitada pels termes municipals de Calvià i Puigpunyent.

El Lot 3 contempla l’asfaltat, la neteja i la inspecció de camins de tot el municipi de Palma. Té una dotació de 3.642.272,03 €. Afecta a tota la ciutat. queda pendent d’adjudicar el Lot 2 que afecta a la zona Nord-Llevant-Platja de Palma i Pla de Sant Jordi i té un import de 4.190.000 euros.

Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email