Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

Coneixem el patrimoni de Palma: Visita al Balaguer i al Solleric

cartell_balaguersollericDes de MÉS per Palma organitzam una altra visita cultural per difondre entre la ciutadania el patrimoni arquitectònic de la ciutat i per construir d’aquesta manera una Palma més estimada. En aquest cas, visitam el Balaguer i el Solleric, dos edificis propietat municipal que amaguen molts de secrets i actualment dedicats, respectivament, a Museu d’Història de la Ciutat dedicat al patrimoni mobiliari i a centre d’exposicions municipal. De la mà del guia Josep Francesc Borne coneixerem la història d’aquests dos espais i la seva importància actual per a la ciutat.

El punt de trobada serà el pati de Can Balaguer, a les 17.30 hores, el divendres dia 22 de juny. El nombre de places és limitat -25 places- i cal inscriure’s abans del dijous 21 de juny al correu electrònic palma@mespermallorca.cat.

Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email