Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

Concerts, micro-teatre, slam poetry i el tradicional correfoc omplen el programa de festes d’estiu

La Revetla de Sant Joan donarà el sus dissabte amb un correfoc infantil amb tallers i el clàssic Correfoc amb vuit colles, dues bèsties i 375 dimonis

Antoni Noguera: “La ciutat la fa la ciutadania i vull destacar el paper de la Federació d’Associacons de Veïns al programa i que es posi la cultura popular al centre de les festes”

festes_estiu

Palma, 18 de juny de 2018.- El batle de Palma, Antoni Noguera, la regidora de Participació Ciutadana i Coordinació Territorial, Eva Frade, el regidor d’Igualtat i Drets Cívics, Aligi Molina, el regidor de Cultura, Llorenç Carrió, el director d’IB Jove, Joan Ferrà i el president de la Federació d’Associacions de Veïns, Joan Forteza, han presentat el programa de festes d’estiu. L’acte ha comptat també amb la presència de l’autora del quadre que il·lustra el programa de la Nit de Sant Joan, Joana Maria Ferrer Coll.

Enguany les festes d’estiu inclouen més de deu activitats organitzades per a tots els públics distribuïdes per diferents barris de Palma i per primera vegada compten amb un correfoc infantil. Cal tenir en comte que la Federació d’Associacions de Veïns s’implicarà amb la campanya No i Punt a totes les festes d’estiu de Palma. És la primera vegada també que des de l’Institut Balear de Joventut col·laboren amb les festes d’estiu de Palma.

Noguera ha destacat la bona relació entre l’Ajuntament i la Federació d’Associacions de Veïns i l’aportació del Govern. Així mateix ha destacat el fet que Felip Munar sigui el pregoner d’enguany. “M’encanta que es posi la cultura popular al centre de les festes i la cultura popular té un paper imprescindible”, ha dit. “La festa és sinònim d’alegria i hauria de ser l’antònim de les agressions”, ha dit en relació al concert de No i Punt.

PROGRAMA ESTIU 2018

Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email