Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

La iniciativa veïnal de la Plaça dels Nins comença la seva reconversió

La proposta guanyadora reordena els perímetres de la plaça i l’allibera de la zona central per a un aprofitament màxim de la superfície
WhatsApp Image 2017-03-09 at 21.14.06 (2)

La Junta de Govern ha adjudicat avui la redacció de tres projectes d’actuació a tres espais i barris de Palma. Així, s’ha donat el vistiplau a la remodelació de les places dels Nins de s’Arenal i la de Sant Jordi i un a nou equipament sociocultural a Gènova. En total, els tres projectes tenen un pressupost de 87.548,22 euros.

El passat 31 de gener la Junta de Govern va aprovar les convocatòries a través tres concursos d’avantprojectes per a les propostes, que provenen de peticions dels Districtes i dels veïnats. Avui, la Junta ha adjudicat la redacció del projecte executiu, per als quals disposaran de dos mesos. Un cop enllestit, es licitaran les obres, que començaran el 2019.

{{Plaça dels Nins}}
La UTE Amor Llorente, formada per Pablo Amor i Cristina Llorente, seran els encarregats de redactar el projecte de reordenació de la plaça dels Nins a s’Arenal per un import de 22.421,18 euros. Aquesta actuació compta amb 200.000 euros de pressupost que prové de la Lleu de Capitalitat 2017.

L’assessor del Districte Platja de Palma i Pla de Sant Jordi, Miquel Àngel Contreras, ha explicat que les demandes que traslladaren els veïnats passaven per aconseguir “un espai més pacífic, segur per als infants, verd, sostenible i autosuficient”.

Aquestes demandes són el punt de partida del projecte de Llorente i Amor. La proposta parteix de dos eixos principals: la reordenació dels perímetres de la plaça i l’alliberament de la zona central per a un aprofitament màxim de la superfície. A més, s’integra la zona infantil amb la plaça, que inclourà jocs adaptats per a infants amb mobilitat reduïda; s’instal·laran una sèrie d’elements que permeten ordenar la plaça, a més de ser mòbils. També es poden transformar i convertir en un banc, un quiosc o un petit escenari.”Eliminam les fronteres i hem aconseguit una plaça autosuficient i autònoma, a més d’accessible”, segons Llorente.

 

Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email