Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

Més de 40 persones i 25 vehicles: Dispositiu especial de neteja i de recollida de residus d’EMAYA per al vespre de Sant Joan

L’Ajuntament de Palma i EMAYA demanen col·laboració ciutadana per mantenir les platges netes i reduir la producció de residus durant aquesta festa
bcada6c0-6c83-4c07-a042-14d8730e1628

Palma, 20 de juny.- Davant al propera celebració, la nit del proper dissabte dia 23 de juny, de la revetlla de Sant Joan al parc de la Mar i la previsió de la massiva concentració de gent a les platges del litoral de Palma, EMAYA ha previst un important dispositiu especial de neteja durant la matinada de dissabte a diumenge, format per 40 operaris i 3 responsables, a més de diversa maquinària de neteja i recollida de residus (uns 25 vehicles).
Així mateix, l’Ajuntament de Palma i EMAYA estan realitzant una campanya de difusió, fonamentalment a través de les xarxes socials, per demanar col·laboració a la ciutadania per mantenir les platges netes i reduir els residus. Concretament els consells que es donen per celebrar aquesta festa de forma responsable són:
No utilitzar plats i coberts d’un sol ús, podem fer servir vaixelles reutilitzables.

Per a la beguda utilitzar tassons reutilitzables. Si es beu de llaunes o botelles de plàstic, tirar-les al contenidor groc i mai a l’arena. Es recorda que per seguretat no està permès dur vidre a les platges.

Es demana l’ús de senalles, motxilles o bosses de tela, evitant les bosses de plàstic d’un sol ús.

No llençar les llosques de cigarrets a l’arena, dur un cendrer per no embrutar la platja.

Es recorda que l’ordenança municipal prohibeix fer foc i encendre fogueres a la platja.

Pel que fa al dispositiu especial de neteja, actuarà a partir de les 2:30 h i fins a la finalització de la neteja (prevista a les 7:30 h), a les següents zones amb els següents recursos:
Zones de bany (Portitxol), un total 3 operaris: equip de buidat de papereres i neteja, i camió de recollida de residus voluminosos. S’instal·laran de poals suplementaris
Cala Major: 2 operaris: equip de buidat de papereres i màquina de neteja amb conductor i peó.
Can Pere Antoni, Cala Gamba i ciutat Jardí: un total de 13 operaris; un camió recol·lector amb conductor i 2 operaris, un equip de buidat de papereres, maquinària de neteja amb conductor i peó, camió de recollida de residus voluminosos, agranadora lleugera amb conductor i peó, un camió cisterna (amb conductor i operari mànega), dues agranadores mixtes amb dispositiu d’aigua a pressió (amb dos peons i dos conductors). Reforç de la zona amb més contenidors.

Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email