Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

Torna Sant Joan, la festa més esperada de l’estiu

Comencen les festes d’estiu amb el pregó a càrrec del glosador Felip Munar i una festa de foc on es cremaran 106 quilos de pirotècnia amb la participació de vuit colles

EMAYA activarà el dispositiu especial de neteja amb motiu de la Revetla a les 2:30 de la matinada amb 40 operaris i 25 vehicles

20180621_SantJoanPalma, 22 de juny de 2018.-Les festes d’estiu de Palma arrencaran demà amb la celebració de la Nit de Sant Joan al parc de la Mar, organitzada per la Federació d’Associacions de Veïns de Palma amb el suport de l’Ajuntament.

Una de les novetats del programa de festes d’enguany serà el correfoc infantil, que començarà a les 19.15 hores a càrrec dels dimonis infantils d’Enfocats i on es cremaran un total de 8.94 Kg de pirotècnica. Una hora abans, a les 18:15 els més petits hauran pogut participar als tallers infernals amb pintacares i jocs tradicionals.

A les 21.30 hores tindrà lloc el pregó a càrrec de la Federació de Veïns i del glosador Felip Munar i Munar.

A les 22 hores arrencarà el tradicional correfoc on enguany es cremaran 97 quilos de pirotècnica. Hi participaran un total de 375 persones, entre timbalers de les batucades (125); organització (25 persones) i un total de 225 dimonis. El correfoc comptarà enguany amb la participació de vuit colles: Associació Cultural Dimonis de Son Sardina Enfocats; Associació Cultural Realment Cremats; Associació Kinfumfa; Associació Cultural Ratapinyada Endimoniats; Associació Cultural Trabucats i Associació Es Cau des Boc Negre. Així mateix participaran al correfoc el Drac de na coca i l’Associació de Veïnats del Pla de Sant Jordi, Drac i Guardians de Sant Jordi.

Dispositiu EMAYA

Amb motiu de la Revetla EMAYA activarà el dispositiu especial de neteja, que actuarà a partir de les 2:30 h i fins a la finalització de la neteja (prevista a les 7:30 h), a les següents zones amb els següents recursos:

  • Zones de bany (Portitxol), un total 3 operaris: equip de buidat de papereres i neteja, i camió de recollida de residus voluminosos. S’instal·laran de poals suplementaris
  • Cala Major: 2 operaris: equip de buidat de papereres i màquina de neteja amb conductor i peó.
  • Can Pere Antoni, Cala Gamba i ciutat Jardí: un total de 13 operaris; un camió recol·lector amb conductor i 2 operaris, un equip de buidat de papereres, maquinària de neteja amb conductor i peó, camió de recollida de residus voluminosos, agranadora lleugera amb conductor i peó, un camió cisterna (amb conductor i operari mànega), dues agranadores mixtes amb dispositiu d’aigua a pressió (amb dos peons i dos conductors). Reforç de la zona amb més contenidors.
  • Can Pastilla – les Meravelles, 12 operaris en total: un camió recol·lector (amb conductor i peó), un equip de buidat de papereres, equip de neteja (conductor i peó) i camió de recollida de residus. Dues agranadores (2 conductors i 1 peó) i dues agranadores mixtes amb sistema d’aigua (2 conductors i dos peons).
  • Parc de la Mar i centre, 10 operaris: un equip de buidat de papereres, un equip de neteja (conductor i peó), camió de recollida de residus, dues agranadores lleugeres (2 conductors i 2 peons) i 2 agranadores amb aigua (2 conductors i 2 peons).

Pel que fa a la resta de s’Arenal, compta amb els serveis especials de neteja propis de tota la temporada turística.

En total, el dispositiu especial de neteja estarà format per 40 operaris i 3 responsables del servei i 25 vehicles entre camions, furgonetes i maquinària de neteja. L’objectiu és deixar les platges, la zona del parc de la Mar i del centre, netes a primera hora del matí (previsiblement les feines hauran acabat a les 7:30 h).

Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email