Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

Palma és una ciutat diversa: celebram l’orgull LGTBI

La reivindicació del 28J segueix sent necessària perquè encara hi ha agressions i conductes LGTBIfòbiques a la nostra societat

Seguim avançant cap a una Palma feminista, LGTBI, inclusiva i acollidora

Cort LGTBI
Palma, 27 de juny de 2018.- L’Ajuntament de Palma fa una convidada a participar en la jornada del 28J de l’orgull LGTBI. És una reivindicació que feim perquè és necessària, les agressions i conductes LGTBIfòbiques segueixen presents a la nostra societat i a la nostra ciutat, tot i les passes importants que s’han fet des del Govern de la Gent.

L’equip de govern fa feina per anar cap a una Palma feminista, LGTBI, inclusiva i acollidora i ho fa a través d’unes línies estratègiques que ens han permès crear una cultura institucional amb perspectiva de gènere i una ciutat per a les persones, plural i participativa. Una de les mesures adoptades ha estat l’aprovació del Pla d’Igualtat 2017-2022, una eina bàsica per dissenyar accions i estratègies transversals contra les desigualtats de gènere i a favor de la promoció de la igualtat real entre dones i homes.

Exemples d’això en són campanyes com el PALMADONA en el món de l’esport o el NO, I PUNT, una iniciativa de gran abast social que té com a objectiu permanent lluitar contra les agressions sexistes i sexuals durant les festes.  A més de la jornada de demà, també us convidam al concert No i punt!, que tindrà lloc dissabte que ve al Parc de les Estacions i a visitar l’exposició “el armario deportivo abre sus puertas” a Son Moix que vol impulsar la tolerància, el respecte i l’acceptació de diversitat de rols al món de l’esport.

Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email