Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

Divendres 6 de juliol: “La legislatura de les batlies del canvi”

cartell_anydecanvi2

Fa un any de l’arribada d’Antoni Noguera a la batlia de Palma i tres anys de les eleccions de 2015 que varen significar l’arribada de majories d’esquerres i sobiranistes a la majoria d’ajuntaments de les nostres illes i del conjunt dels Països Catalans, i també de candidatures de canvi a les principals cutats de la resta de l’Estat. És el moment de fer un balanç de les transformacions que s’han duit a terme a Palma i de projectar-les cap al futur i també de conèixer de primera mà experiències de canvi d’altres ciutats.

És per això que des de MÉS per Palma organitzam la taula rodona “La legislatura de les batlies del canvi”, que es farà el divendres 6 de juliol a les 19 h al pati de Can Alcover (carrer Sant Alonso, 24), i que comptarà amb la participació de Dolors Sabater, exbatlessa de Badalona per Guanyem Badalona en Comú; de Pedro Santisteve, batle de Saragossa per Saragossa en Comú; de Conxa Juanola, batlessa de Maó per Ara Maó; i d’Antoni Noguera, batle de Palma per MÉS per Palma. La presentació de l’acte anirà a càrrec de Neus Truyol, portaveu de MÉS per Palma.

Posteriorment, hi haurà una festa de celebració a les 21 h al bar La Tertúlia (carrer Ausiàs March, 19).

#EstimamPalma

#TransformamPalma

Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email