Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

Palma col·labora per primera vegada a les festes de Sant Cristòfol de l’Arenal

S’han organitzat diverses activitats, tallers i un concert, que s’han inclòs al programa d’actes que s’inicien avui amb la lectura del pregó

20180629_FestesSantCristòfol

Palma, 29 de juny de 2018.- L’Ajuntament de Palma col·labora per primera vegada en l’organització de les festes de Sant Cristòfol de l’Arenal, que s’inicien avui vespre, a les 21 h, amb la lectura del pregó a càrrec de Dídac Martorell Paquier. Des de la Regidoria de Districte Centre, Platja de Palma i Pla de Sant Jordi s’han organitzat diferents activitats, tallers i un concert que s’han inclòs al programa de festes d’aquet nucli costaner de Llucmajor, separat de Palma pel torrent dels Jueus.

El regidor d’Innovació, Comunicació, Mobilitat i Transport i Atenció Ciutadana a l’Arenal de l’Ajuntament de Llucmajor, Miquel Àngel Serra, i l’assessor de Districte Centre, Platja de Palma i Pla de Sant Jordi, Miquel Àngel Contreras, han presentat avui el calendari d’actes prevists amb motiu de les festes de Sant Cristòfol de l’Arenal.

A la banda de Palma es faran 3 activitats. Les dues primeres seran dia 9 de juliol: a partir de les 18 hores, a la plaça dels Nins, s’organitzarà un horabaixa d’activitats infantils i juvenils amb corregudes de joies, taller de reciclatge d’EMAYA i activitats de Dinamo i Espiral. I, tot seguit, a partir de les 20 hores, tindrà lloc l’“Altaveu de les cultures”, amb música, ball i contes d’arreu del món, organitzat per Banc de Cultures. La tercera activitat es farà dia 11 de juliol, també a la plaça dels Nins. Es tracta d’un concert que oferirà la Banda de Música S’Almudaina de Palma.

Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email