Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

L’EMT incorpora 15 nous xofers per donar servei a l’horari d’estiu

Els nous conductors ajudaran a reforçar les cinc línies que la darrera setmana de juny adaptaren els seus horaris a la temporada d’estiu

La línea 1 circula les 24 hores els dissabtes i diumenges i també es potencien la 3, la 15, la 23 i la 25

Palma, 2 de juliol de 2018.- Coincidint amb els canvis d’horaris habituals en aquestes dates, que s’adapten a la temporada turística i a la finalització de les classes, l’Empresa Municipal de Transports ha incorporat aquest mes de juliol a 15 nous conductors de la borsa de treball que es va crear a mitjans del 2016.

La mitjana d’edat dels nous conductors és d’entre 30-40 anys i la majoria ja disposava d’experiència en el sector del transport de viatgers o mercaderies. Aquests 15 nous conductors ajudaran a reforçar les cinc línies que la darrera setmana de juny adaptaren els seus horaris a la temporada d’estiu. Així, s’han potenciat les línees 1 (Port-Aeroport), la 3 (es Pont d’Inca-Illetes), la 15 (Platja de Palma-Plaça de la Reina), la 23 (Palma-s’Arenal-Cala Blava) i la 25 (Platja de Palma exprés).

Per línees, les millores que s’han introduït són:

  • Línea 1: aquesta línia canvia el seu horari dels dies feiners millorant la freqüència a 12-13 minuts. A més, circula durant les 24 hores els divendres i dissabtes.
  • Línea 3: s’activa l’horari d’estiu i augmenta el servei els dies laborables a les franges horàries de major demanda. La freqüència passa a ser de 9-10 minuts.
  • Línea 25: es millora la freqüència que passa a ser de 7-9 minuts els dies laborables i la ruta amplia el servei nocturn amb sortides fins a la mitjanit, amb una darrera sortida des de Platja de Palma a les 0.30 hores i una altra des de plaça de la Reina a les 0.59 hores.
  • Línea 15 (Platja de Palma-Plaça de la Reina): la línea 15 circula les 24 hores els divendres i dissabtes, dies en què s’incorpora a la xarxa de línees nocturnes.
  • Lïnea 23: s’afegeix una nova sortida a l’hora de tancament del parc aquàtic de s’Arenal.

Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email