Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

Reforçam els serveis comunitaris i actuam amb famílies vulnerables i gent gran de Cala Major i El Terreno

La iniciativa s’emmarca dins del Pla Litoral de Ponent EDUSI, que compta amb el finançament dels fons europeus FEDER

El pressupost de l’actuació,que tindrà una durada de cinc anys, és de 700.000 euros


Palma, 4 de juliol de 2018.- La Junta de Govern ha aprovat avui un projecte d’inversió per desenvolupar dos projectes emmarcats dins del Pla Litoral de Ponent EDUSI, que compta amb el finançament dels fons europeus FEDER. L’actuació permetrà contractar a dos tècnics per reforçar la feina que es duu a terme des de l’Àrea de Benestar i Drets Socials i es destinarà, sobretot, a infància i família i gent gran. El pressupost de l’actuació,que tindrà una durada de cinc anys, és de 700.000 euros.

La regidora de Benestar i Drets Socials, Mercè Borrás, ha explicat que el projecte permetrà “donar suport a la feina que està duent a terme l’àrea” i actuar “amb famílies vulnerables i en risc d’exclusió i, també, amb persones majors”. Allò que es farà serà “reforçar els serveis comunitaris amb diferents actuacions que s’aniran concretant”. La regidora ha afirmat que la iniciativa “permet una intervenció social a dues barriades on s’ha detectat una manca d’equipaments socials”. “En el cas de Cala Major la situació és especialment greu amb una important carència d’habitatges i amb els efectes que produeix aquesta realitat”, en paraules de Borrás.

El projecte es durà a terme des del Centre Municipal Ponent. Es contractaran dos tècnics, un educador social i un treballador social. D’aquesta manera, es podrà reforçar el centre amb tallers de promoció específics, tant a nivell de famílies vulnerables o amb alt risc com a nivell de gent gran, plantejant intervencions adaptades a les seves necessitats com tallers de propmoció social vinculats a la promoció de la salut i l’autonomia.

EDUSI

L’Estratègia de Desenvolupament Urbà Sostenible Integrat a Palma (EDUSI) que pretén millorar la mobilitat, incrementar els equipaments i contribuir a diversificar l’activitat econòmica dels barris del litoral de Ponent com són Es Jonquet, Son Armadans, El Terreno, Portopí, Cala Major i Sant Agustí. El projecte va aconseguir finançament dels fons europeus FEDER amb un pressupost màxim de 25,4 milions d’euros, dels quals la meitat els aporta Europa.

Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email