Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

Comença l’entrevista col·lectiva a la tinent de batle d’Ecologia, Agricultura i Benestar Animal Neus Truyol

Les preguntes es poden plantejar a través de la web www.tufaspalma.cat

Palma, 9 de juliol 2018.- Apropam les inquietuds ciutadanes a l’equip de govern per fer de Palma una ciutat per a les persones. Des d’avui i fins dia 20 de juliol es poden plantejar qüestions en obert a la tinent de batle d’Ecologia, Agricultura i Benestar Animal Neus Truyol via la web www.tufaspalma.cat.

Així, continua la secció d’entrevistes en obert plantejades per la ciutadania a la la secció #TuPreguntes de la web www.tufaspalma.cat . Es tracta d’una nova eina per estar al costat i al servei de la gent. Les entrevistes són col·lectives i es responen a la mateixa web segons el número de suports que rep cada una de les qüestions.

Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email