Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

L’Ajuntament entrega 60 ordinadors a 11 entitats del tercer sector

Palma, 9 de juliol de 2018.- La nostra prioritat, les persones i la igualtat d’oportunitats. L’Institut Municipal d’Innovació (IMI) ha entregat 60 ordinadors a 11 entitats del tercer sector a petició de l’Àrea de Benestar i Drets Socials.. L’IMI està duent a terme un pla de renovació dels equipaments municipals. Els aparells que s’han entregat a les entitats es troben en bon estat i se’ls ha fet un posada a punt. A més, se’ls ha instal·lat software lliure amb un paquet d’ofimàtica.

Les entitats que han rebut ordinadors han estat Dentistes sobre rodes, Espiral, Coordinadora Balears, Esplai Jovent, Grec Mallorca, Intress, Girasol, Irefrea, Naum, Patronat Obrer i Càritas Mallorca. A l’acte d’entrega hi assistiren els regidors de Benestar i Drets Socials i d’Economica, Hisena i Innovació, Adrián García.

L’Institut Municipal d’Innovació està afrontat un procés de renovació i actualització dels equips informàtics de l’Ajuntament per tal de millorar els serveis municipals que es presten al ciutadà. Per aquest motiu, s’han catalogat una sèrie d’equips informàtics que no compleixen amb els paràmetres necessaris per al desenvolupament de les tasques pròpies de la funció pública però sí que poden tenir un ús adequat per a altres fins.

Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email