Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

Bonet de ses Pipes ja té un carrer a Palma

Cort ret homenatge a Joan Bonet Nadal (1929 – 2017) amb el canvi de toponímia del carrer Rotaboc

Noguera: “Un acte de record de l’escriptor, fabricant de pipes i persona estimada que era en “Bonet de ses Pipes””

Palma, 12 de juliol de 2018.-  Des d’avui, Joan Bonet Nadal, conegut com a Bonet de ses Pipes, té un carrer a Palma. El batle de Palma, Antoni Noguera, ha descobert avui la placa que duu el seu nom i que substitueix al carrer Rotaboc. A l’acte han assistit els regidors de Cultura, Patrimoni, Memòria Històrica i Política Lingüística i de Funció Pública i Govern Interior, Llorenç Carrió i Aurora Jhardi, respectivament. També han acudit familiars, amics i veïnats, que han volgut retre homenatge a l’escriptor i creador de pipes.

El batle de Palma ha volgut destacar que Bonet de ses Pipes fou “una persona molt estimada”. “Va ser un activista i un bon escriptor i, sobretot, una persona que tothom recorda amb bones paraules”, segons Noguera. Sebastià Bonet ha recordat la figura de son pare mitjançant una anècdota familiar. Avui dia 12 de juliol feia un any que Bonet de ses Pipes va morir.

Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email