Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

Invertim prop de 700.000 euros en millorar l’asfaltat de les vies d’accés a escoles

Noguera:” L’objectiu és que els carrers estiguin bé, que siguin dignes i Palma sigui una ciutat cuidada, i això s’està fent”

Les obres es faran coordinades amb les empreses de serveis, EMT i Policia Local i es realitzen quan no hi ha escola per reduir les incidències

En els propers dos anys, l’Ajuntament renovarà pràcticament tots els carrers de Palma

Palma, 12 de juliol de 2018.- Dignificam els barris de Palma, donam respostes a les seves necessitats i la feim una ciutat cuidada i estimada. Cort iniciarà aquest divendres la campanya d’asfaltat de l’estiu 2018, unes obres que es duran a terme fins al 31 d’agost amb un pressupost de 695.000 euros i una superfície total de calçada renovada de 69.500 metres quadrats. El batle de Palma, Antoni Noguera, ha presentat aquest dijous les obres de millora de paviments asfàltics de les vies principals afectades per escoles, que es duen a terme durant els mesos d’estiu en què no hi ha escola, per reducir les incidències del trànsit.

Aquesta campanya d’asfaltat és la primera execució del contracte de vialitat aprovat el passat 6 de juny per la junta de govern, per a la reforma, millora i reparació i conservació de paviments i infraestructures de vials, camins i espais públics de Palma en els propers dos anys per un import de 5,6 milions d’euros. Aquest contracte, juntament amb el de millora de les voravies per un import de 3,6 milions en dos anys, fa un total de quasi 10 milions d’euros en millora de pràcticament tots carrers de Palma en els propers dos anys.

Noguera ha explicat que “pel que fa a la dignificació dels barris i pobles de Palma, és un gran pla de manteniment, adequació i millora del paisatge urbà de Ciutat. Estam davant contractes molt importants per a la ciutat, desprès de molts d’anys de contractes precaris que no donaven resposta”. El batle ha recordat que la millora de voravies començarà el mes d’octubre i ha destacat la millora per a l’accessibilitat que suposa. Tot això, ha explicat, culminarà amb un proper contracte de parcs i jardins que també implicarà millores a tota la ciutat. “En conjunt, l’objectiu és que els carrers estiguin bé, que siguin dignes i Palma sigui una ciutat cuidada, i això s’està fent”.

Campanya estiu 2018

Les obres començaran als voltants del CEIP Son Pisà, al carrer Vicenç Juan i Rosselló  (2.000 m2, 20.000 euros) i es duran a terme també als carrers  Pascual Ribot (8.000 m2, 80.000 euros), Llibertat, (2.000 m2, 20.000 euros), Dragonera (5.000m2, 50.000 euros), Cami Son Rapinya (5.500 m2, 55.000 euros), Camí de la Vileta (11.000 m2, 110.000 euros), Passeig Mallorca (8.000 m2, 80.000 euros), Miquel dels Santos Oliver (4.000 m2 40.000 euros), General Riera (11.000 m2, 110.000 euros), Carretera Valldemossa (10.000 m2,100.000 euros) i Baró de Pinopar (3.000 m2, 30.000 euros).

Aquestes obres es faran coordinades amb Emaya i la resta d’empreses de serveis, EMT, Movilitat i Policia Local. A més, per millorar les actuacions en els punts que més ho necessitin la regidoria d’Infraestructures i Accessibilitat compta amb una plataforma informàtica específica, una app amb un plànol de la ciutat que centralitza tota la informació sobre incidències, la qual cosa facilitarà prioritzar les mesures a prendre on hi hagi més necessitats, en les obres d’aquests contractes.

Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email