Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

Es retiren 2,3 tones de residus en una nova neteja d’espais privats d’ús públic a Son Gotleu

Aquesta actuació respon als acords de la comissió integrada per les àrees de Benestar i Drets Socials, Sanitat, Seguretat Ciutadana, Urbanisme, EMAYA i Districte Llevant de realitzar neteges periòdica d’aquests espais de la zona de Ses Coromines


Palma, 16 de juliol.- Feim de Palma una ciutat neta, sostenible i habitable. L’Ajuntament, a través d’una comissió integrada per les àrees de Benestar i Drets Socials, Sanitat, Seguretat Ciutadana, Urbanisme, EMAYA i Districte Llevant, ha impulsat una nova neteja dels espais privats d’ús públic de la zona de Ses Coromines, de la barriada de Son Gotleu. L’actuació realitzada aquests dies correspon a la neteja i retirada de voluminosos del segon quadrimestre de 2018, i s’ha realitzat a l’entorn dels carrers Pico Teide, Bec Almanzor, Bec Puigmal i Escaig Auñámendi, Mulhacen i Veleta, entre d’altres.

Les tasques de neteja han suposat 15 hores de feina efectiva de cinc operaris d’EMAYA amb un camió de transport de residus voluminosos, una agranadora i un equip de neteja amb aigua a pressió. El resultat ha estat la retirada de 2,3 tones de residus voluminosos dels espais públics d’aquesta zona. L’actuació de neteja es realitza de forma coordinada amb la Policia Local. Les diferents àrees seguiran col·laborant de forma activa.

Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email