Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

L’Smap oferirà 50 abonaments a preus reduïts a Comtat del Rosselló per a residents a l’Acire del Banc de s’Oli

La mesura acompanya la decisió de l’Àrea de Mobilitat de no permetre aparcar ni circular a la plaça del Banc de l’Oli a partir de l’1 d’agost

S’oferiran abonaments per a cotxes i per a motos a preus un 20 per cent més econòmics

Les places s’adjudicaran per rigorós ordre d’arribada a partir de dia 23 de juliol de 2018


Palma, 16 de juliol de 2018.- La Societat Municipal d’Aparcaments i Projectes (Smap) 50 abonaments per a cotxes i motos a Comtat del Rosselló a preus reduïts per als residents a l’Acire de Banc de s’Oli. La mesura, que suposa una minva d’un 20 per cent en el preu ordinari, acompanya a la decisió de l’Àrea de Mobilitat de no permetre aparcar ni circular a la plaça del Banc de l’Oli, una decisió que té l’objectiu clar de guanyar espai per a la ciutadania i que entrarà en vigor el proper 1 d’agost.

  • Les places s’adjudicaran per rigorós ordre d’arribada a partir de dia 23 de juliol de 2018. Per poder obtenir els abonaments especials ACIRE cal aportar una fotografia de la targeta ACIRE de Banc de l’Oli o document acreditatiu. Per ACIRE moto s’haura d’acreditar l’empadronament a la zona 1/3. Els abonaments que s’oferiran són els següents:
  • Abonaments especials per a cotxes disponible només per a residents Acire Banc de l’Oli.
  • Abonament ACIRE nocturn. De dilluns a divendres, de 18h a 10h. Caps de setmana i festius, 24 hores. Preu: 25€/mes. Màxim 10 abonats.
  • Abonament ACIRE mensual 24 hores. Els 7 dies de la setmana. Preu: 100€/mes. Màxim 10 abonats
  • Abonaments especials per a motos. Aquests abonaments estan oberts a residents Acire Banc de l’Oli i a no residents.
  • Abonament moto No Resident. 24 hores. Els 7 dies de la setmana. Preu: 30€/mes. Màxim 25 abonats.
  • Abonament ACIRE moto. 24 hores. Els 7 dies de la setmana. Preu: 25€/mes. Màxim 5 abonats.

La plaça del Banc de s’Oli es convertirà en una zona per a vianants a partir del proper 1 d’agost. La reordenació dóna resposta a dues mesures del PMUS: la número 2, on es marca la necessitat d’incrementar els carrers per a vianants, i la número 36, on s’especifica que, a mesura que l’Ajuntament recuperi els aparcaments en concessió, pugui destinar-los als residents i recuperant espai per als vianants. Per a la reconversió de la plaça s’aplicarà el Pla d’Usos que regula els eixos cívics i les zones per a vianants de la regidoria de Model de Ciutat, que es va aprovar de forma inicial el febrer de 2017.

Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email