Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

Iniciada la millora de l’asfalt del carrer de Pasqual Ribot

Dins el marc de la campanya d’asfaltat d’estiu de 70 mil m² de vies d’accés a escoles

El passat divendres es va treballar al carrer Vicenç Joan i Rosselló

Palma, 17 de juliol de 2018.- Milloram les infraestructurues de Palma per fer-la una ciutat més accessible i per a les persones. L’àrea d’Infraestructures de l’Ajuntament ha iniciat els treballs de fresat de l’asfalt del carrer de Pasqual Ribot. Les tasques de fresat són el pas previ a la instal·lació de la nova pavimentació asfàltica.Aquesta actuació forma part de la campanya de millora de l’asfaltat de l’estiu 2018, unes obres que es duran a terme fins al 31 d’agost amb un pressupost de 695.000 euros i una superfície total de calçada renovada de 69.500 m² a diferents zones de Palma.

L’Ajuntament ha volgut realitzar aquestes obres de millora de paviments asfàltics de les vies principals afectades per escoles, durant els mesos d’estiu en què no hi ha escola, per reducir les incidències del trànsit. Les obres es varen iniciar el passat divendres al carrer Vicenç Juan i Rosselló, al voltant del CEIP Son Pisà, on es fa fer el fresat i instal·lació de la nova pavimentació asfàltica i, segons el pla previst, avui s’han iniciat al carrer de Pasqual Ribot. Els carrers de Llibertat, Dragonera i Camí de Son Rapinya són alguns dels vials on està previst també millorar l’asfalt.

L’àrea d’Infraestructures coordina aquestes obres amb Emaya i la resta d’empreses de serveis, EMT, Movilitat i Policia Local. A més, per millorar les actuacions en els punts que més ho necessitin la regidoria d’Infraestructures i Accessibilitat compta amb una plataforma informàtica específica, una app amb un plànol de la ciutat que centralitza tota la informació sobre incidències, la qual cosa facilitarà prioritzar les mesures a prendre on hi hagi més necessitats, en les obres d’aquests contractes.

Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email