Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

L’EMT modifica el recorregut de la línea 20 per enllaçar Son Espanyolet amb Son Espases

Palma, 18 de juliol de 2018.- L’Empresa Municipal de Transports de Palma (EMT) ha modificat el recorregut de la línea 20 (Sant Agustí-Son Espases) per enllaçar Son Espanyolet amb Son Espases. El canvi dóna resposta a la demanda veïnal perquè el barri disposés d’una ruta que unís la zona amb l’hospital de referència.

Des d’ahir, la línea 20 té noves parades a carrers com Fra Juniper Serra, Bartomeu Rosselló-Pòrcel, Caro, Joan Crespí o Indústria. Els canvis en el recorregut han suposat l’anul·lació de parades al carrer Marquès de la Sènia, Pl. Del Progrés, Noruega i Son Toells. La darrera parada serà a Cala Nova. En relació a l’horari, es manté la freqüència de 24 minuts de dilluns a divendres i de 35 minuts els festius. Els dissabtes es millora la freqüència en cinc minuts i es passa dels 40 als 35.

Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email