Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

Torna la Ruta del Llonguet a Palma

Tots els dimecres des del 25 de juliol fins al 31 d’octubre

Cort ha ofert un any més les oficines d’informació turística per distribuir els fulletons informatius


Palma, 23 de juliol de 2018.- Palma torna a acollir un any més la Ruta del Llonguet, que tindrà lloc tots els dimecres fins al 25 d’octubre en prop de 35 forns i pastisseries de Ciutat. Aquesta quarta edició ha estat presentada avui matí per el batle de Palma Antoni Noguera, la regidora de Turisme, Comerç i Treball, Joana Maria Adrover, el gerent de l’Associació de Forns i Pastisseries Pep Magraner i el director general de indústria Manuel Porras.

Aquesta edició s’ha presentat en el Quiosc de PalmaActiva amb la finalitat de donar més visibilitat a la Ruta; a més de que està situat prop de molts dels forns adherits a la iniciativa. El Quiosc de PA està disponible per a que les persones emprenedores puguin exposar temporalment els seus productes i serveis (durant els mesos de juliol i setembre està reservat perquè les dones emprenedores o empresàries puguin usar-ho gratuïtament)

El batle de Palma Antoni Noguera ha remarcat la importància de donar suport a la indentitat, al km 0, l’economia de proximitat i als forns de la ciutat; “No hi ha millor experiència ciutadana que un dimecres, a qualsevol forn dels que donen suport que són més de 35, menjant-se un llonguet i bevent una pinya Puig”.

Per la seva part, el gerent de l’Associació de Forners i Pastissers ha convidat als ciutadans a descobrir els forns i tastar els llonguets de la ciutat, un pa d’aquí recuperat gràcies a aquestes iniciatives. Magraner també ha explicat dues iniciatives noves: la llonguetada infantil durant la setmana de mobilitat del mes de setembre i el tast al carrer coincidint amb el dia mundial del pa.

L’objectiu de la Ruta del Llonguet és promocionar el consum d’entrepans de llonguet, donar a conèixer els forns i incentivar la demanda de productes del forn i pastisseria. Com l’any passat, l’oferta és d’un entrepà de llonguet, acompanyat d’una beguda, a un preu tancat de 2,50€ durant tot el dia. Cada forn informarà els seus clients dels tipus d’entrepans amb llonguet i la beguda que inclou l’oferta.

Des de l’Ajuntament ofereix un any més les oficines d’informació turística de Palma per a distribuir els fulletons informatius, i cedeix els espais OACS de les oficines municipals i els opis de la ciutat així como les xarxes socials

Enguany hi ha dos novetats:

  • La col·laboració amb IDI amb l’aportació d’una bolsa de paper específica per al llonguet amb la marca col•lectiva Pa d’aquí, una marca que posa en relleu la qualitat del pa i el respecte al producte local.
  • Participació en la Setmana de Mobilitat, que faran un berenar saludable amb una llonguetada per als més petits.

Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email