Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

Antoni Noguera: “Retornam a Palma la petjada turística amb tres projectes per un import de 7,8 milions d’euros”

S’ha presentat a l’Impost de Turisme Sostenible 2018 la compra d’habitatges amb criteris de sostenibilitat, la millora del Parc de la Mar i l’electrificació dels vehicles dels serveis del cicle de l’aigua

Palma, 25 de juliol de 2018.- La Junta de Govern ha donat el vistiplau a la participació de l’Ajuntament de Palma al Pla Anual d’Impuls del Turisme Sostenible per al període 2018 mitjançant tres projectes, dos de l’Ajuntament i un tercer que presentarà Emaya a través de la FELIB. D’aquesta manera, s’ha presentat la compra d’habitatges amb criteris de sostenibilitat, la millora del Parc de la Mar i l’electrificació dels vehicles dels serveis del cicle de l’aigua.

El batle de Palma, Antoni Noguera, ha destacat que l’Impost de Turisme Sostenible “permet retornar a Ciutat la petjada turística i és una ajuda molt important per dur a terme inversions a Palma”. Els regidors de Model de Ciutat, Urbanisme i Habitatge Digne i d’Infraestructures i Accessibilitat, Jose Hila i Rodrigo A. Romero, respectivament, i la regidora d’Ecologia, Agricultura i Benestar Animal i presidenta d’Emaya, Neus Truyol, han presentat els projectes que presenten les seves respectives àrees.

Compra d’habitatge

El projecte de compra d’habitatge té un pressupost de 3 milions d’euros, que es volen destinar a l’adquisició d’habitatges per destinar-los a lloguer jove. Es farà a través d’un procediment obert per adquirir vivendes ubicades a Palma amb criteris de sostenibilitat energètica que permetran ampliar el parc municipal d’habitatges i donar resposta a la demanda existent.

Parc de la Mar

El projecte de millora del Parc de la Mar està pressupostat en 4,1 milions d’euros que es destinarien a millorar l’accessibilitat del parc amb la renovació de tot el paviment. L’actual paviment, que data de l’any 1983, es renovarà completament i es substituirà el marès que es va emprar en aquella època per un material més resistent sense perdre l’estètica. També es renovarà l’enllumenat, el sistema de reg, el parc infantil i la barana principal.

Vehicles elèctrics

L’electrificació dels vehicles dels serveis del cicle de l’aigua té un pressupost de 764.720 euros i permetrà adquirir 24 cotxes, furgonetes i furgons elèctrics que permetran un estalvi econòmic d’un 20-30 per cent en relació a la flota actual, que té una mitjana de 18 anys. L’objectiu és reduir la contaminació de l’aire i l’acústica.

Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email