Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

Mercapalma aprova una inversió de 37.000 euros per instal·lar plaques fotovoltaiques a l’edifici administratiu

S’hi destinaran 37.000 euros al projecte per fomentar l’ús d’energies renovables


Palma, 25 de juliol.- Una passa més per fer de Palma una ciutat verda i sostenible. El consell d’administració de Mercapalma ha aprovat licitar per 37.000 euros el projecte per la instal·lació de plaques fotovoltaiques pel foment de l’ús d’energies renovables a l’edifici administratiu de l’empresa. Aquest projecte, a més, optarà a la línea de subvencions que el Govern atorga als projectes que promouen el canvi de sistemes cap a energies renovables a les administracions locals, i que financia fins a un màxim el 60% del pressupost.

El projecte aprovat avui estipula que la instal·lació de plaques solars evitarà l’emissió de 24,21 tones de c02 a l’ambient cada any, un fet que reforçarà el compromís ambiental de l’entitat. La instal·lació de plaques fotovoltaiques a l’edifici administratiu reforça l’aposta que anam fent perquè Mercapalma sigui un referent pel que fa a sostenibilitat medio ambiental, responsabilitat social i foment dels productes quilòmetre zero. A Palma ja hi ha altres edificis amb plaques fotovoltaiques instal·lades, com el de Son Pacs d’Emaya i el poliesportiu de Son Hugo.

Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email