Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

Transformam Palma des de la cultura: Aprovada la licitació de la redacció per a la rehabilitació del castell de Bellver

El projecte ha d’incloure la consolidació estructural del segon recinte defensiu, reposició del llenç ruïnós del bastió de ponent i l’estudi de la pavimentació del fossat interior


Palma, 25 de juliol de 2018.- Transformam Palma des de la cultura. La Junta de Govern ha aprovat el plec de clàusules administratives particulars i el plec de prescripcions tècniques per a la contractació de la redacció del projecte de les obres de la consolidació estructural del segon recinte defensiu, reposició del llenç ruïnós del bastió de ponent i estudi de la pavimentació del fossat interior del Castell de Bellver. El pressupost de la licitació, que impulsa l’Àrea de Cultura, Patrimoni, Memòria Històrica i Política Lingüística, és de 72.600 euros.

La convocatòria inclou la redacció del projecte bàsic i d’execució, així com la direcció d’obra i la coordinació de seguretat i salut, que servirà per licitar les obres de rehabilitació. Cal recordar que l’Àrea de Cultura disposa d’un milió d’euros per a la rehabilitació de Bellver procedents de la Llei de Capitalitat que aporta el Consell de Mallorca. La primera convocatòria va quedar deserta. Per aquest motiu, la nova licitació s’ha hagut d’adaptar a la nova Llei de Contractes. A més, s’han revisat els requisits de solvència tècnica, que no s’han rebaixat, però sí possibiliten que amplien la possibilitat que es presentin més empreses.

Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email